SPOR

BALTALI GRUP DENİZLİ ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ’NDE HEDEF ZİRVE

BALTALI GRUP DENİZLİ ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ’NDE HEDEF ZİRVE
Denizli’yi Ampute Futbol Süper Ligi’nde temsil eden Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü Antrenörü Yasin Düzgün, Denizli Metropol canlı yayınına katılarak kulübün hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Bu yıl zirveyi hedeflediklerini ve mutlaka ilk dört takım arasında olmak istediklerini kaydeden Düzgün, gelecek sezon birkaç takviye ile şampiyonluğa oynamak istediklerini söyledi.

Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü Antrenörü Yasin Düzgün, Denizli Metropol canlı yayınına katıldı. Antrenör Düzgün sezon öncesi güzel bir kamp geçirdiklerini söyledi. Düzgün "Sezon öncesi çalışmalarımıza başladık. 21 Eylül’de Türkiye kupamız var. 11 Ekim’de ligimiz başlayacak. Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Ankara Demirspor ile güzel bir dostluk maçı oldu. Ankara Demirspor oyuncularına yöneticilerine çok teşekkür ederim. Futbolcularımız çok sevinçli. Çünkü onlara değer verildiğini hissettirdiler. Ayrıca bize destek olan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’e, Belediye Başkanımıza, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne çok teşekkür ederim" dedi.

BALTALI GRUP’UN DESTEKLERİYLE ŞAMPİYON OLDUK
2016 yılında kurulan kulübün son iki yıldaki başarılarıyla şampiyon olarak Ampute Süper Lige çıktıklarını belirten Düzgün “Geçen sezon Baltalı Grup Derya Baltalı Bey sponsor olduktan sonra takım bir ivme kazanarak şampiyon oldu ve Süper Lige çıktı. Futbolcularımızın çalışma azmi ve hırsı mükemmel derecede.  Takımımızda 14 yaşından 50 yaşına kadar oyuncularımız var. 4 yabancı oyuncumuzda yakında bize katılacak. Gençlerimizi Milli Takım’a hazırlamak amacındayız” diye konuştu.

“GELECEK SEZON ŞAMPİYONLUĞA OYNAMAK İSTİYORUZ”

Denizli’yi Ampute Futbol Süper Ligi’nde temsil eden Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü Antrenörü Yasin Düzgün, kulübün hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Bu yıl zirveyi hedeflediklerini ve mutlaka ilk dört takım arasında olmak istediklerini kaydeden Düzgün, gelecek sezon birkaç takviye ile şampiyonluğa oynamak istediklerini söyledi. Denizli’de KYK Spor Salonu’nda çalıştıklarını kaydeden Antrenör Yasin Düzgün , Baltalı Grup ve Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı’ya teşekkür ederek “Denizli Valisi Ali Fuat Atik’i birlikte ziyaret ettik. Vali Bey’de bize çok iyi davrandı. Sporu çek seven bir Vali. Derya Bey’de sürekli bize destek oluyor. Kendisine minnettarız” dedi.

BALTALI GRUP DENİZLİ ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ ANTRENÖRÜ YASİN DÜZGÜN’ÜN AÇIKLAMALARI BURADA




 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon