BABADAĞ

ATLI “BÜYÜKŞEHİRDE OLMAYAN HER ŞEY BİZDE VAR”

ATLI “BÜYÜKŞEHİRDE OLMAYAN HER ŞEY BİZDE VAR”
Denizli Metropol canlı yayınına katılarak iddialı açıklamalar yapan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, tekstil, yayla ve yemek turizmi ile ilgili çalışmalar yaptıklarını ve herkesin mutlaka bir kez de olsa Babadağ’ı görmesi gerektiğini belirterek “Bazı siyasiler diyor ki Büyükşehirde ne varsa ilçeler de de o olacak. Bizde diyoruz ki Büyükşehirde olmayan her şey bizde var” diye konuştu.

Denizli Metropol canlı yayınına Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı katıldı. Başkan Atlı programda belediye çalışmalarını aktardı. İlk olarak Babadağ’da kurulması planlanan Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili bilgi verdi. Başkan Atlı “İlçe olarak geçimimizi tekstilden sağlıyoruz. Sektörü nasıl canlandırabiliriz anlamında bir girişimde bulunduk. Bilgilendirme toplantısı yaptık. İkinci toplantıyı yapıyoruz. Kooperatifleşme süreci olacak. Bu projeyi çok önemsiyoruz” dedi.

“EN YAŞANABİLİR İLÇE OLMA HEDEFİMİZ VAR”
Babadağ olarak ilk 5 hedefi koyduklarını kaydeden Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı “Babadağ İlçesi’nin kışın 7 bin, yazın 10 bin nüfusu var. Denizli’de ihracata yön veren sanayicilerimiz Babadağlı. Hem sanayicilerimiz hem de BASİAD ile bazı kalkınma projeleri gerçekleştiriyoruz. Her anlamda yaşanabilir bir ilçe olma noktasında Denizli’nin ilk beş ilçesi arasına girmeyi hedefliyoruz. Yayla turizmi ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Renkli evler projesi, renkli merdivenler projemiz, Babadağ Şelalemizle Denizli’ye en yakın ilçe konumundayız. Yayla turizmi, tekstil ürünlerimiz, yemek kültürümüzle birlikte Denizli’de ilk beş ilçeSİ arasına gireceğimizi düşünüyoruz” dedi.

“BABADAĞ KEŞKEĞİ’NE COĞRAFİ İŞARET ALACAĞIZ”
Kısa adı BASİAD olan Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği ile birlikte doğa ve yemek turizmi üzerine projeler gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı “Babadağ seni bekliyor adında bir internet sitesi kurduk. Nerede yemek yenir, neresi ziyaret edilebilir. Hepsi burada var. Yerli turiste hitap edecek bir çalışmamız var. Tekstil ürünlerinin satışı anlamında bir mağazamız var. İki otelimiz, Babadağ yemeklerinin yenilebildiği bir restoranımız var. Biz turizmi çok önemsiyoruz. Bize özgü salça, tarhana, keşkek, goruk ve erik ekşimiz var. Babadağ Keşkeği ile ilgili coğrafi işaret anlamında çalışmamız devam ediyor” dedi.

“BABADAĞ SİZİ ÇAĞIRIYOR”
“Babadağ sizi çağırıyor” sloganları ile herkesi Babadağ’a beklediklerini kaydeden Başkan Atlı “Pandemi nedeniyle turizm çalışmalarımıza biraz ara vermiş olduk. Bu pandemiyi gündemimizden çıkarıp projelerimizi hızlandırmak istiyoruz. Herkesi Babadağ’a en az bir kez görmeye davet ediyoruz. Bazı siyasiler diyor ki Büyükşehirde ne varsa ilçeler de de o olacak. Bizde diyoruz ki Büyükşehirde olmayan her şey bizde var” diye konuştu.

BABADAĞ BELEDİYE BAŞKANI ALİ ATLI’NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon