SPOR

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN BALTALI GRUP DESK’E BAŞARI DİLEĞİ

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN BALTALI GRUP DESK’E BAŞARI DİLEĞİ
Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü ile Pendik Engelliler Spor Kulübü Ampute Süper Lig maçını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’da izledi. Bakan Kasapoğlu, Baltalı Grup DESK oyuncuları ve yöneticilerine başarılar diledi.

ÖZEL HABER
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun organizasyonuyla Ampute Futbol Süper Ligi sürüyor. Ampute Futbol 2020-2021 Sezonu Süper Lig maçları Ankara’da oynanmaya devam ediyor. Denizli’yi Ampute Futbol Süper Ligi’nde temsil eden Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü sekizinci hafta maçında Altındağ Stadı’nda Pendik Engelliler Spor Kulübü ile karşılaştı. Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’da baştan sona izledi.



Bakan Kasapoğlu maç öncesi ve sonrasında iki takım yönetici, teknik kadro ve futbolcuları ile bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu, Baltalı Grup DESK oyuncuları ve yöneticilerine başarılar diledi. Baltalı Grup DESK Başkanı Ramazan Altuğ ve Teknik Direktör Yasin Düzgün ve oyuncularla sohbet eden Bakan Kasapoğlu Baltalı Grup DESK’in henüz lisede okuyan genç oyuncusu Ali Deniz’e de özel ilgi göstererek, birlikte fotoğraf çektirdi.



Ampüte Futbolunun sporda yükselen bir değer olduğuna dikkat çeken Bakan Kasapoğlu, maçları takip ettiğini ve ligde birbirinden çekişmeli maçların oynandığını söyledi. Kasapoğlu, 2022 yılı Ekim ayında Ampute Futbol Dünya Şampiyonası'nın Türkiye'de gerçekleştireceğini bir kez daha hatırlattı. Bakan Kasapoğlu ayrıca 81 İlde Ampute futbol takımı kurulması yönünde projeleri olduğunu, mevcut kulüpler için tesisleşme projelerini de destekleyeceklerini söyledi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon