ÇAL

AVUSTURALYA’DA DOST OLDULAR, ÇAL’DA BULUŞTULAR

AVUSTURALYA’DA DOST OLDULAR, ÇAL’DA BULUŞTULAR
Denizli’nin Çal ilçesinde belediye tarafından düzenlenen Bağbozumu Kültür ve Sanat Festivali’nin son gününde sahne alan ünlü Türk pop sanatçısı Buray Hoşsöz, güzel bir sürprizle karşılaştı.

Ünlü sanatçı, Avusturalya’da dost olduğu Ege Vizyon Elektronik ve Makine ile Springday firmasının ihracat müdürü Yakup Akçin ile Çal’da hasret giderdi. Çal’daki konseri öncesi Yakup Akçin ile ayak üstü sohbet eden Buray, Akçin’i kaldığı otele davet etti.

Çal Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ÇALSİAD) Başkanı olan ağabeyi Süleyman Akçin ile Buray’ı otelde ziyaret eden ve saatlerce görüşen Yakup Akçin “Buray ile Avusturalya’da 11 yıl önce tanıştık. Aynı restoranda 1.5 yıl birlikte çalıştık. Orada güzel bir dostluğumuz oldu. Kendisiyle 8 yıldır yüz yüze görüşemiyorduk. Memleketim Çal’da karşılaşmak ikimiz için de iyi oldu” dedi.

Türk pop sanatçısı Buray ise, “Avusturalya’da Yakup ile sohbet ederken, hep Çal’dan söz ederdi. Çal’ın şarabı ve üzümünün ünlü olduğunu ondan duydum. Çallı dostum ile Çal’da karşılaşmak güzel bir sürpriz oldu. Avustalya’da birlikte çalıştığımız restoranın sahibi de Türk’tü. Oradaki dostlarımıza da ikimiz de selamlarımızı gönderiyoruz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon