POLİTİKA

AVUKAT HASAN OZAN ORPAK CHP MERKEZEFENDİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY

AVUKAT HASAN OZAN ORPAK CHP MERKEZEFENDİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY
Cumhuriyet Halk Partisi Denizli’de ilçe kongreleri start alırken, başkan adayları da belli olmaya başladı. Avukat Hasan Ozan Orpak, düzenlediği basın toplantısıyla 19 Ağustos Cumartesi günü yapılacak kongrede CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklarken, hedeflerini de anlattı.

Avukat Hasan Ozan Orpak, düzenlediği basın toplantısıyla 19 Ağustos Cumartesi günü yapılacak kongrede CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklarken, hedeflerini de anlattı. Orpak açıklamasında  “Buralara aslında çok uzun yoldan geldim. Gözümü açtığım günden bu güne Cumhuriyet Halk Partisinin içinde mücadeleye devam ettim. Partimize resmi olarak 23 yaşında katıldım. Partiye kayıt olduktan sonra Gençlik örgütüne katıldım ve CHP Denizli Gençlik Kolları Yönetimine ve Gençlik Kolları İl Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Daha sonra CHP Merkez İlçe yönetim kurulu üyeliğine seçildikten sonra yolculuğum Denizli ili büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra CHP Merkezefendi İlçe Örgütünün ilk yönetim kurulu üyesi ve Gençlik örgütlenmeden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olma şerefine ulaştım” dedi.



Yıllarca partinin Merkezefendi İlçe Seçim Kurulu, Pamukkale İlçe  Seçim kurullarında görev yaptığını kaydeden Orpak “Yaklaşık 11 yıllık ilçe seçim kurullarındaki görevlerim, sandık eğitimlerim ve partimizin hukuki destek görevlerini aksatmadan yerine getirdim. Durmadım; sokaklarda, meydanlarda, köylerde insan ve çevre içi,partim için mücadeleye devam ettim ve mücadeleye devam ediyorum. Hep mücadele ettim ve kitleleri arkamdan sürükledim ve başarılar elde ettim. Ama hiçbir güç veya zorlu mücadeleden asla kaçmadım” ifadelerini kullandı.



Orpak açıklamasının devamında “Şuan Partimiz umutsuz ve yalnız görünse de aslında en güçlü olduğumuz an bu andır. Çünkü artık ne istediğimizi çok iyi biliyoruz.  bizim CHP'nin yalnız kaldığı ve partililerimizin umutsuz olduğundan bahsediliyor. Unutulmasın ki Cumhuriyet Halk Partisi en zor badirelerde bile tarihinden aldığı öz gücüyle sarsılmadan yerinde dimdik durmayı bilmiştir. Bu gücün hayata geçirilmesi bazen günler bazen haftalar almış olabilir.  Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün de dediği "Aslında Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyamız vardır; Çalışkan olmak"  Bizde yeniden bu gücü çalışarak hayata geçirmeye geliyoruz. Eylemlerden geldik yine icraat ve eylemlerimizle her yerde olacağız. Parti örgütünün en temelinden gelen bir Cumhuriyet Halk Partili olarak deneyim, tecrübe ve olgunluğumuzu gençlik heyecan ve enerjisiyle birleştireceğiz. Bizler göreve talip olurken yenilikten, değişimden ve çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Planladığımız örgüt yapısı ile de parti örgütünü ayağa kaldırarak tekrar büyük bir aile olacağız. İlkeli siyasetimizden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Bizim için öncelikli olan kişiler değil Cumhuriyet Halk Partisinin ilkeleridir. Bu sebeple çalışkan bir örgütün hayata geçmesini, bu çalışma ve üretkenliğinde tüm üyelere yayılmasını sağlayacağız” diye konuştu. Orpak adaylık açıklamasının sonunda ise ”Merkezefendi İlçe Başkanlığına aday olurken aslında bildiğim yoldan yürüyeceğim. Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedeften şaşmadan ve bu hedef için durmadan yorulmadan çalışacağım. Hiçbir partilimiz umutsuzluğa kapılmasın, hiçbir partilimiz Cumhuriyetimizin ve Partimizin 100. yılında inancını kaybetmesin. Biz yenilik ve başarı için geliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon