EKONOMİ

ATEŞ VE ZEYBEK AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

ATEŞ VE ZEYBEK AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

Rateks Tekstil Genel Müdürü ve HD Ateş Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet ve Nesrin çiftinin kızı Avukat Hande, Merhum Sefa ve Reşide çiftinin oğlu Zeybek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Endüstri Mühendisi Yusuf ile Kültür Sitesi Düğün Salonu’nda düzenlenen nikahla dünya evine girdi.

Nikah sahipleri Ateş ve Zeybek aileleri, davetlileri girişte karşıladı. Nikah törenine davetlilerin yoğun katılımı gözlerden kaçmadı. Nikah törenine; Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi, son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Ateş ve Zeybek ailelerinin eş, dost ve yakınları katıldı.

Çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken, nikah akdi şahitliklerini Son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, gelin ve damadın yakın arkadaşları yaptı. Başkan Zolan nikahı kıydıktan sonra çifte mutluluklar diledi.

Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon