KÜLTÜR-SANAT-TURİZM

“ATATÜRK VE CUMHURİYET” TUVALLERE YANSIDI

“ATATÜRK VE CUMHURİYET” TUVALLERE YANSIDI
Pamukkale Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel düzenlediği “Cumhuriyet Bayramı Resim ve Sanat Atölyesi Canlı Performans Gösterileri” vatandaşlar tarafından beğeni topladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Pamukkale Belediyesi tarafından, canlı sanat gösterileri düzenlendi. “Atatürk ve Cumhuriyet” temalı canlı resim ve heykel çalışmaları, sanatçılar tarafından tuvallere yansıtıldı.



Çamlık Caddesi’nde gerçekleşen etkinlik vatandaşların beğenisine sunuldu. T.C. Pamukkale Belediyesi’nce düzenlenen etkinlikte vatandaşlar birbirinden güzel eserlerin yapım aşamasını ilgiyle takip etti. Etkinlikte sanatçıları yalnız bırakmayan Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, bir sanatçının Atatürk portesine de küçük dokunuşlar yaptı.



Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur,  “Cumhuriyet’imizin 101. yılında Atatürk ve Cumhuriyet sevgimizi, sanat aracılığıyla vatandaşlarımızla buluşturmayı istedik. Etkinliğimizde, resim ve heykel sanatçılarımız birbirinden güzel eserler ortaya çıkardı. Sonsuza kadar Cumhuriyet diyeceğiz ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ayrılmayacağız. Eğitimin, sporun olduğu gibi sanatın ve sanatçının da her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor; milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Gönülden inanıyoruz ki Cumhuriyet, bu topraklarda sonsuza dek yaşayacak, Pamukkale’de parlayan bu ışık, nesilden nesile devredilecek” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon