EKONOMİ

ASKON DEMİR'DEN 2024 YILI DEĞERLENDİRME VE GELECEK STRATEJİLERİ TOPLANTISI

ASKON DEMİR'DEN 2024 YILI DEĞERLENDİRME VE GELECEK STRATEJİLERİ TOPLANTISI
Askon Demir, 2024 yılının ilk yarısını değerlendirmek ve geleceğe yönelik stratejik hedeflerini belirlemek amacıyla Denizli Sanayi Odası'nda geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi. "Benim Taahhüdüm, İmzalıyorum..." temasıyla düzenlenen toplantıya, Yönetim Kurulu üyeleri, bölüm yöneticileri, mühendisler, takım liderleri, formenler ve davetliler katıldı.

Toplantının açılışını yapan Askon Demir Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Okan Konyalıoğlu, şirketin değişim ve uyum stratejileri üzerinde durarak, katılımcılara 2024 yılının geri kalanına dair beklentilerini aktardı. Açılış konuşmasını takiben, Prof. Dr. Kamil Orhan "Değişim Sinerjisi" başlıklı sunumuyla, değişim sürecine nasıl daha etkili uyum sağlanabileceğini anlattı.



Toplantının ilerleyen saatlerinde söz alan Genel Müdür Yardımcısı Murat Özdemir "Kültür Dediğimiz Ne, Bizden Ne Bekliyor?" başlığı altında Askon Demir’in vizyon, misyon ve değerlerine dair önemli noktalara dikkat çekti.



Özdemir, bu değerlerin şirketin başarısındaki rolünü vurgulayarak, iyileştirme sürecinin zorluklarına da değindi. Kültürel dönüşümün yalnızca vizyon ve misyon belgelerinde kalmaması, günlük iş hayatına da yansıması gerektiğini belirtti.



Toplantıda ayrıca, Askon Demir ekibi, yılın geri kalanına yönelik hedefler belirleyerek, birimler arası iş birliğini güçlendirmek için aksiyon planlarını oluşturdu. "Benim Taahhüdüm, İmzalıyorum..." teması altında, sürekli öğrenme ve iyileştirme süreçlerinin önemine vurgu yapıldı.



Askon Demir, toplantının sonunda katılımcıların katkılarından dolayı teşekkürlerini sunarak, geleceğe dair motivasyonunu tazeledi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon