EKONOMİ

ASKON DEMİR ÇALIŞANLARINA TAKIMHANE YÖNETİMİ EĞİTİMİ

ASKON DEMİR ÇALIŞANLARINA TAKIMHANE YÖNETİMİ EĞİTİMİ
Askon Demir, ekip verimliliğini artırmak ve en iyi uygulamaları benimsemek amacıyla Haımer Türkiye’den Murat Savlak`ın verdiği kapsamlı Takımhane Yönetimi Eğitimini başarıyla tamamladı.

Eğitimde sıkma aparatları, takım tutucular, shrink fit cihazları, pens kullanımı ve balans makineleri gibi önemli konular ayrıntılı olarak ele alındı.

Genel Müdür Yardımcısı Murat Özdemir, eğitim sonrası yaptığı açıklamada “Bu eğitim, ekip arkadaşlarımızın teknik bilgilerini güçlendirdi ve verimliliklerini artırmak için önemli adımlar atmalarına olanak sağladı. Sürekli gelişim ve yenilikçi çözümler hedefimiz doğrultusunda, bu tür eğitimlerin katkısı büyük. Ekiplerimizin profesyonel gelişimini desteklemek, sektördeki en iyi uygulamaları takip etmek ve süreçlerimizi sürekli olarak iyileştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Eğitim, Askon çalışanlarına verimliliği artırma ve ekipman kullanımında uzmanlaşma konusunda bilgiler kazandırdı. Yapılan açıklamada “Askon Demir olarak, sürekli iyileşmeyi ve yenilikçi çözümleri ön planda tutarak sektördeki en iyi uygulamaları takip etmeye devam ediyoruz” denildi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon