EKONOMİ

ALTINTOP KURUYEMİŞ WORLDFOOD İSTANBUL GIDA FUARI’NDA

ALTINTOP KURUYEMİŞ WORLDFOOD İSTANBUL GIDA FUARI’NDA
WorldFood İstanbul Uluslararası Gıda Fuarı, 1 – 4 Eylül tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. Fuara Denizli’den katılan Altıntop Kuruyemiş standını kurarak çalışmalarına başlarken, Altıntop Kuruyemiş Yönetim Kurulu Üyesi Veli Tefenlili, fuar alanında Metropol TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Fuar nasıl geçiyor? Beklentiler karşılandı mı? İşte yanıtlar…

ÖZEL RÖPORTAJ
30. WorldFood İstanbul: Uluslararası Gıda Ürünleri Teknolojileri Fuarı Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olarak tanımlanıyor. WorldFood İstanbul birçok yeni ürünü ve en son teknolojileri TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gıda dünyasına tanıtıyor.

VELİ TEFENLİLİ'NİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ....


Birçok katılımcı firmanın ürünlerini sergilediği fuara Denizli’den katılan Altıntop Kuruyemiş standını kurarak çalışmalarına başlarken Altıntop Kuruyemiş Yönetim Kurulu Üyesi Veli Tefenlili, fuar alanında Metropol’e özel açıklamalarda bulundu.

Tefenlili “Her fuarda olduğu gibi bu fuarda da Metropol TV bizi yalnız bırakmadı. Fuarın ikinci günündeyiz. Dünyanın her ülkesinden insanlar katılıyor. Bizde Altıntop Kuruyemiş olarak fuarda yerimizi aldık. Daha önceki müşterilerimiz ve yeni müşterilerimizle temas halindeyiz. Güzel geçiyor fuar. Yoğun bir katılım var. Bu da bizi çok sevindirdi. Çok mutluyuz” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon