EKONOMİ

ALMANYA’DA İŞLER DURURSA, TÜRKİYE’DE DE DENİZLİ’DE DE DURUR

ALMANYA’DA İŞLER DURURSA, TÜRKİYE’DE DE DENİZLİ’DE DE DURUR
Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, yaklaşan resesyon tehlikesine Almanya üzerinden dikkat çekti. Metropol’e konuşan Keçeci, Rusya’nın Almanya’ya doğal gaz akışını kestiğine işaret ederek “Resesyon dediğin şey işte orada başlar. Avrupa buna dayanamaz. Almanya’da işler durursa, Avrupa’da da durur, Türkiye’de de durur ve büyük bir resesyonla karşı karşıya kalırız” diye konuştu. 

ÖZEL RÖPORTAJ
Metropol’e özel açıklamalarda bulunan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, önemli bir konuya dikkat çekti. Avrupa’da yaşanacak resesyonun kapıda olduğunu savunan Keçeci, Rusya’nın Almanya’ya doğal gaz akışını durdurmasının resesyonu başlatacağına işaret etti. işte Keçeci’nin Metropol’e yaptığı çarpıcı açıklamaları..

MÜJDAT KEÇECİ'NİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

 
Keçeci “Resesyondan Denizli sanayisi, Türkiye ne kadar etkilenirse o kadar etkilenir… Denizli ihracatı Türkiye ihracatı oranında Avrupa’ya mal satıyor. Bizim için Avrupa çok çok önemli. Biz dolarla aldığımız malı Euro ile satarak para kazanıyorduk. Parite bizi şaşkına çevirdi. Ben Avrupa’da resesyon bekliyorum. Rusya Almanya’ya doğal gaz akışını kesti. Bu benim için çok önemli bir olay. Almanya’nın ekonomisinin durması Avrupa’nın ekonomisinin durması demektir. Resesyon dediğin şey işte orada başlar. Avrupa buna dayanamaz. Avrupalılar Rusya – Ukrayna Savaşı nedeniyle bir tehdit altında yaşıyor. Avrupa’nın resesyon kurtulabilmesi için savaşın bitmesi lazım. Almanya’da işler durursa, Avrupa’da da durur, Türkiye’de de durur ve büyük bir resesyonla karşı karşıya kalırız” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon