SPOR

ALİ YAVUZÇEHRE CUP T200 MASTERS TENİS TURNUVASI BÜYÜK HEYECANLA SON BULDU

ALİ YAVUZÇEHRE CUP T200 MASTERS TENİS TURNUVASI BÜYÜK HEYECANLA SON BULDU
Ali Yavuzçehre Cup T200 Masters Tenis Turnuvası Pamukkale Tenis Kulübü kortlarında 7-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi. Toplamda 46 adet kategori açarak turnuvanın yoğunluğu ile vakfın ilk çalışması kendinden söz ettirirken, final maçlarının oynandığı yarışlarda şampiyonlara kupaları teslim edildi.

Türkiye Tenis Turnuvası listelerinde yer alarak 7-13 Mayıs 2023 tarihleri arasında düzenlenen Ali Yavuzçehre Cup T200 Masters Tenis Turnuvası Pamukkale Tenis Kulübü kortlarında düzenlendi.



Turnuvaya katılım kategorileri ise 25 adet tekler 21 adet çiftler olmak üzere toplamda 46 adet kategori açarak turnuvanın yoğunluğu ile vakfın ilk  çalışması kendinden söz ettirdi.



Kortlarda maçın heyecanı sürerken 11 Mayıs Perşembe günü Marla Bistro alanında düzenlenen “ Ali Yavuzçehre Cup Sporcu Gecesi” hem sporcuların streslerini atmalarının yanı sıra katılımcılara unutulmaz bir gece bıraktı.



Vakfın sporcu gecesinde ilk olarak Ali Yavuzçehre Vakfı’nın çalışmalarına yönelik bilgilendirilmesi yapılmış, ardından Ali Yavuzçehre’nin anılması ve yakın çevresiyle yapılan röportajlarının sunulması, sürpriz hediye çekilişleriyle DJ Okan İmal ve Ahmet Öztabak performansları ile gece son buldu.



13 Mayıs Cumartesi günü final maçlarının oynandığı yarışlarda ise şampiyonlara kupaları teslim edilerek, turnuva sonlandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon