POLİTİKA

AKİ ”MERKEZEFENDİ’DE DEMOKRASİ KAZANDI”

AKİ ”MERKEZEFENDİ’DE DEMOKRASİ KAZANDI”
Merkezefendi Belediye Meclisi’nin Nisan ayı ilk toplantısı yapıldı. Toplantıda belediye kanunu gereği seçimler gerçekleştirildi. Encümen üyeliği seçimlerinde sürprizler yaşandı. Encümene AK Parti, MHP ve bir bağımsız üye girerken,  CHP ve İyi Parti’den seçilen olmadı. Merkezefendi Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Yavuz Aki, seçimi Denizli Metropol’e değerlendirdi.

Merkezefendi Belediye Meclisi Nisan ayı ilk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 5393 sayılı Belediye Kanunu’na göre yapılacak ilk Mahalli İdareler seçimlerine kadar görev yapmak üzere Meclis Üyeleri arasından Meclis 1.Başkan Vekili, 2. Başkan Vekili, 2 Asil ve 2 yedek Katip Üyeleri, 3 encümen üyesi ve Meclis İhtisas Komisyon üyeleri belirlendi.



Başkanvekilliklerine İyi Partili Fatih Coşkun CHP’li Necdet Yılmaz seçilirken, encümen üyeliği seçimlerinde sürprizler yaşandığı görüldü. Encümene CHP’den istifa eden bağımsız üye Murat Cımık, Merkezefendi Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Yavuz Aki ve MHP’li Üye Hüseyin Fırat Dağdeviren seçildi. Encümene CHP ve İYİ Partili isimler giremedi.



Merkezefendi Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Yavuz Aki, Denizli Metropol’e encümen seçimleri ile ilgili yaptığı özel açıklamada “Diğer meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte bizlerde bir liste halinde encümen yarışına katıldık. Amacımız her zamanki gibi Merkezefendi İlçemize Merkezefendi halkımıza faydalı olabilmek. Güzel bir seçim atmosferi yaşadık. Demokrasi kazandı. Bizi destekleyen tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Onları mahcup etmeyeceğimizi bilmelerini isterim” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon