POLİTİKA

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARININ ANKARA ÇIKARMASI

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARININ ANKARA ÇIKARMASI
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, AK Parti İlçe Başkanları ile yeni dönemin ilk Ankara ziyaretinde çeşitli temaslarda bulunarak, ilçelerinin taleplerini Bakanlıklara iletti.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral ziyaretin ilk gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayan TBMM AK Parti Grup Toplantısına katıldı.



Başkanlara, Ankara programı kapsamında AK Parti önceki Dönem Milletvekili Mehmet Yüksel eşlik ederken, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci’yi ziyaret ettiler.



Ankara ziyareti kapsamında AK Parti Teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile de sohbet eden Başkanlar, son olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile görüşerek ilçeleri adına olan taleplerini iletti. Bakan Bayraktar’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden Başkanlar "İlçelerimiz için hep birlikte hizmet anlayışımızla yatırım ve projelerimize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon