POLİTİKA

AK PARTİ PAMUKKALE VE MERKEZEFENDİ’DE HAFTA SONU SEÇİM VAR

AK PARTİ PAMUKKALE VE MERKEZEFENDİ’DE HAFTA SONU SEÇİM VAR
Pandemi dolasıyla ertelenen, ardından geçen ay tekrar başlayan AK Parti Denizli İlçe Kongreleri hafta sonu yapılacak iki merkez ilçe kongresi ile tamamlanıyor. Pamukkale’de Uğur Gökbel, Merkezefendi’de ise Fatih Durmaz tek aday…

AK Parti Denizli’de Şubat ayında başlayan ilçe kongreleri koronavirüs pandemi süreci ile ertelenmiş, ardından geçen ay tekrar başlamıştı. Şimdiye kadar iki merkez ilçe hariç 17 ilçede AK Parti Denizli kongrelerini bitirdi. Hafta sonu Denizli’nin en büyük iki ilçesi konumunda olan Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Kongreleri yapılacak.

PAMUKKALE’DE ADAY UĞUR GÖKBEL
3 Ekim Cumartesi günü yapılacak AK Parti Pamukkale İlçe Kongresi’nin yeri Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi. Başlama saati ise 11.00 olarak belirlendi. AK Parti’nin Pamukkale’de İlçe Başkanlığı için adayı mevcut Başkan Uğur Gökbel. Gökbel seçim öncesi yaptığı açıklamada “Bu kutlu göreve beni tekrar layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, parti yönetimimize teşekkür ediyorum. İlk günkü heyecanımıza, tecrübemizi de ekleyerek yola devam edeceğiz” dedi.



MERKEZEFENDİ’DE ADAY FATİH DURMAZ

AK Parti Merkezefendi Kongresi ise 4 Ekim Pazar günü yine Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. Bu kez başlama saati 14.00. AK Parti’nin Merkezefendi İlçe Başkanlığı için adayı ise Fatih Durmaz. Durmaz geçen hafta yapılan temayül ve AK Parti Genel Merkez mülakatının ardından açıklanmıştı. Kongrede delegeler sandık başına gidecek ve Fatih Durmaz başkanlığında tek liste ile gidilecek yönetim kurulunu oylayacak.

SOSYAL MESAFE VE HİJYEN KURALLARI
Her iki kongrede partililer salonlara ateşleri ölçülerek ve elleri dezenfekte edilerek alınacak. Salonlarda oturma düzeninde sosyal mesafe kurallarına dikkat edilecek.  Ayrıca oy kullanılacak alanlar ve sandıklar dezenfekte edilerek hazır hale getirilecek.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon