POLİTİKA

AK PARTİ MERKEZEFENDİ’DE BAŞKANLIĞA FATİH DURMAZ SEÇİLDİ

AK PARTİ MERKEZEFENDİ’DE BAŞKANLIĞA FATİH DURMAZ SEÇİLDİ
Pandemi dolasıyla ertelenen, ardından geçen ay tekrar başlayan AK Parti Denizli İlçe Kongreleri bugün gerçekleştirilen Merkezefendi İlçe Kongresi ile sona erdi. Merkezefendi’de başkanlığa Fatih Durmaz seçildi.

AK Parti Denizli’de Şubat ayında başlayan ilçe kongreleri koronavirüs pandemi süreci ile ertelenmiş, ardından geçen ay tekrar başlamıştı. Şimdiye kadar 18 ilçede kongreler tamamlanırken, kentin son ilçesi Merkezefendi’de kongre bugün gerçekleşti.

DİVAN BAŞKANLIĞINI MİLLETVEKİLİ ŞAHİN TİN YAPTI
AK Parti Merkezefendi İlçe Kongresi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 16.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kongrenin Divan Başkanlığını AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin yaptı.



AK KURMAYLAR SALONU DOLDURDU

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Denizli İl Koordinatörü Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, AK Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök, Ahmet Yıldız, Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Teşkilat Başkanlığı Bölge Koordinatörleri Reşit Polat, Yusuf Coşkun, Kurtcan Çelebi ve Ertuğrul Soysal, Önceki Dönem Denizli Milletvekillerinden Mehmet Yüksel, Mehmet Salih Erdoğan, Önceki Dönem Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Önceki Dönem Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.



TEK LİSTELİ KONGRE

Kongreye katılan hazurun tek tek konuşarak, partililere seslendi. Konuşmacılar AK Parti ile birlikte Denizli’de bugüne kadar yapılanları ve değişimleri anlattı. Kongreye Fatih Durmaz‘ın önderliğinde tek liste ile gidilirken, Başkan Durmaz kongrede yaptığı konuşmada “Beni bu kutlu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, parti yönetimimize teşekkür ediyorum” dedi.

SOSYAL MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA UYULDU
Daha sonra oy kullanma işlemine geçildi. Nihat Zeybektci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki kongrede partililer salona ateşleri ölçülerek ve elleri dezenfekte edilerek alındı. Salonda özellikle oturma düzeninde sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi.  Ayrıca oy kullanılacak alanlar ve sandıklar dezenfekte edilerek hazır hale getirildi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon