POLİTİKA

AK PARTİ DENİZLİ’DE İLÇE KONGRELERİ SARAYKÖY'DEN BAŞLADI: İŞTE AK PARTİ SARAYKÖY’ÜN YENİ İLÇE BAŞKANI….

AK PARTİ DENİZLİ’DE İLÇE KONGRELERİ SARAYKÖY'DEN BAŞLADI: İŞTE AK PARTİ SARAYKÖY’ÜN YENİ İLÇE BAŞKANI….
AK Parti Denizli Teşkilatı’nda kongre süreci başladı ve ilk kongre Sarayköy İlçesi’nde yapıldı. İşte AK Parti Sarayköy’ün yeni ilçe Başkanı….



AK Parti Denizli’de 8.Olağan kongreler sürecinin başlangıcı olan AK Parti Sarayköy İlçe Kongresi’ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Genel Merkez Koordinatörü Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök’ün yanı sıra AK Parti önceki dönem Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Babadağ Belediye Başkanı Murat kumral, Denizli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkanı Osman Zolan, , Sarayköy Belediyesi önceki dönem Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, son seçimde AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı olan Halil Pekdemir, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, AK Parti Denizli İl Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile partililer katıldı.



Kongrede Yaklaşık 1 ay önce görevinden istifa eden Mehmet Sait Dikici’nin yerine ataması yapılan Fatma Demirbakan Kurt, bu kez seçilerek yeniden başkan oldu. Kongrede açıklamalarda bulunan Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “8.Olağan Kongremizin başlangıcını AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nihat Zeybekci, Genel Merkez Koordinatörümüz Aydın Milletvekilimiz Sayın Ömer Özmen, Milletvekillerimiz Sayın Cahit Özkan, Sayın Şahin Tin, Sayın Nilgün Ök’ün katılımıyla Sarayköy ilçemiz ile Bismillah deyip başladık. Kongremizde AK Parti Sarayköy ilçe başkanı olarak seçilen Fatma Demirbakan Kurt Başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum.. 2028 ve 2029 hedefleri doğrultusunda Durmak Yok Yola Devam” ifadelerini kullandı.



Kongre süreci, Pazar günü (Bugün) saat 14.00’te Babadağ ilçesiyle devam edecek. 19 Ekim Cumartesi günü Kale ve Beyağaç’ta, 20 Ekim Pazar günü ise Tavas ve Serinhisar’da kongrelerin gerçekleştirilmesi bekleniyor.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon