POLİTİKA

AK PARTİ DENİZLİ’DE DELEGE SEÇİMLERİ TAMAM… SIRADA KONGRELER VAR

AK PARTİ DENİZLİ’DE DELEGE SEÇİMLERİ TAMAM… SIRADA KONGRELER VAR
AK Parti Denizli’nin 19 ilçesinin tamamında delege seçimlerini tamamladı. AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör delege seçimleriyle ilgili değerlendirmede bulundu. İşte o açıklama…

AK Parti Denizli’nin 19 İlçesinin tamamında AK Parti ilçe binalarında kongre sürecinin başlangıcı olan, kongre sürecinde oy kullanacak delegelerin seçimlerini tamamladı. Delege seçimlerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve tüm partililer katıldı.



AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör delege seçimleriyle ilgili açıklamada bulanarak “19 ilçemizin tamamında heyecanla delege seçimlerimizi üyelerimizin yoğun katılımıyla tamamlamış bulunmaktayız… Denizli genelinde tüm AK Parti teşkilat kademelerimizi ilçe kongrelerimize  hazır duruma getirmiş bulunmaktayız. AK Parti Denizli ilçe teşkilatlarımıza  birlik beraberlik ve kardeşlik ile tamamlanan delege seçimi sürecini tamamladığınız için hepinize ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum.. Denizlimizin ve Türkiye’mizin geleceği için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2028 ve 2029 seçimlerine hep birlikte daha fazla azimle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon