POLİTİKA

AK PARTİ’DE KONGRELER TAKVİMİ BELLİ OLDU. İŞTE İL VE İLÇE TARİHLERİ

AK PARTİ’DE KONGRELER TAKVİMİ BELLİ OLDU. İŞTE İL VE İLÇE TARİHLERİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Konferans Salonu'nda yapılan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından kongre takvimini açıkladı.

Kongre takviminin mart ayı sonuna doğru yetiştirilmesinin beklendiğini ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Ekim 2024 ile Ocak 2025 arasında belde ve ilçe kongrelerinin yapılması, Aralık 2024 ile Mart 2025 arasında il kongrelerinin yapılması, bütün bu takvimin mart ayı sonuna doğru yetiştirilmesi bekleniyor." dedi. Çelik, mart ayı sonundan itibaren ise gençlik kolları ve kadın kolları ile büyük kongreyle ilgili takvimin netleşeceğini kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile AK Partimizde 8.Olağan kongre süreci tarihleri netleşmiştir.. 2 Ekim 2024 & Ocak 2025 arasında ilçe kongrelerinin yapılması,  Aralık 2024 & Mart 2025 arasında il kongrelerinin yapılması planlanmıştır.. Bu kongre süreci de tıpkı öncekilerde olduğu gibi birlik beraberlik ve büyük bir coşku ile tamamlanacaktır.. Ayrıca Eylül ayı içerisinde organize edeceğimiz Şehir Buluşmaları programları ile de teşkilat çalışmalarımızı devam ettireceğiz… 2028 yolunda azimle çalışmaya devam edeceğiz.. Bu şarkı burada bitmeyecektir. Aziz Milletimizin desteği ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmetkâr olmaya devam edeceğiz.. 8. Olağan Kongre sürecimiz Denizlimize ve Ülkemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon