EKONOMİ

AHMET NAZİF ZORLU BASİAD’DAN ÇIKMIŞ BİR DEĞERDİR

AHMET NAZİF ZORLU BASİAD’DAN ÇIKMIŞ BİR DEĞERDİR
Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin 25. yılını kutladığı gala gecesinde Metropol TV’ye konuşan Ozan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Katrancı, BASİAD’da iki dönem başkanlık yaptığını ve bununla gurur duyduğunu belirterek “BASİAD’ın yetiştirdiği değerli iş adamlarımız var. Bunlardan biri de Ahmet Nazif Zorlu’dur. BASİAD Üyesidir ve Babadağlıdır” diye konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin 25. Yılını düzenlenen gala gecesi ile kutladı. Ünlü sanatçı Işın Karaca’nın sahne aldığı geceye katılan ve 25. yılla ilgili Metropol TV’ye konuşan Ozan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Katrancı, 25. Yıla ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi…

ZAFER KATRANCI'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Katrancı “Geçmişte iki dönem BASİAD Başkanlığı yaptım. Bu sevdadan vazgeçmem mümkün değil. Gurur duyuyorum. Çünkü BASİAD demek, Babadağlı Sanayici ve İş Adamları demek. Benden önceki dönem çok değerli ağabeylerim de başkanlık yaptı. Şimdi de Şeref Arpacı başkanlık ediyor. BASİAD Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biridir. BASİAD içinden çok önemli değerler çıkarmıştır. BASİAD’ın yetiştirdiği değerli iş adamlarımız var. Bir isim verecek olursak BASİAD’ın yetiştirdiği isimlerden biri Ahmet Nazif Zorlu’dur. Zorlu, BASİAD üyesidir ve Babadağlıdır. Buna benzer Denizli’de çok önemli tekstilci, dokumacı iş adamlarımız var” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon