EĞİTİM

AHMET ÇALIŞKAN ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

AHMET ÇALIŞKAN ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR
Yeni eğitim öğretim yılı 21 Eylül tarihinde başlıyor. Okullar açılmadan önce Denizli’de birçok okulda olduğu gibi Ahmet Çalışkan Anaokulu’nda da öğrenciler için koronavirüs önlemleri tüm ayrıntılar düşünülerek alındı. Okul yöneticileri velilere seslenerek, çocuklarını gönül rahatlığıyla okula gönderebileceklerini söyledi.   

Yeni eğitim öğretim yılı öncesi tüm Dünyayı sarsan koronavirüs salgını nedeniyle Ahmet Çalışkan Anaokulu’nda tüm tedbirler alındı. Okul eğitim ve öğretime hazır hale getirildi. Okul yönetimi biz dizi kural ve önlemler aldı.

DEZENFEKTE İŞLEMLERİ
Okula giriş yapan öğrenciler öncelikle pedallı dezenfektan ile ellerini dezenfekte edecek.  Ardından öğrencilerin tek tek ateş ölçümleri yapılacak. Girişte sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yerleştirilmiş koltuklara oturan öğrenciler, ayakkabılarını değiştirdikten sonra sınıflara alınacak.



SOSYAL MESAFE İŞARETLERİ

Tüm öğrenciler içeri alındıktan sonra okul kapısı sürekli kilitli tutulacak. Sınıflarda öğrencileri karşılayan öğretmenlerin yönlendirmesiyle mesafe kurallarına uygun olarak istenilen yerlere öğrenciler yönlendirilecek. Bu arada okulda sıralarda ve yerlere işaretler konularak öğrencilerin sosyal mesafeye uymaları istendi.

EL HİJYENİ
Çocuklar lavabolarda öğretmenleri eşliğinde ellerini su ve sabun ile yıkayacak. Okulun bahçesi de aktif olarak kullanılırken, öğrenciler velileri ile bahçe kapısında buluşturulacak. Velilerin ise okul yönetimi ile görüşmek için önceden randevu almaları gerekiyor. Okul yöneticileri velilere seslenerek, çocuklarını gönül rahatlığıyla okula gönderebileceklerini söyledi.  

İŞTE AHMET ÇALIŞKAN ANAOKULU'NDAKİ TEDBİRLER...
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon