SPOR

ADI DENİZLİSPOR BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN GEÇEN ATİLLA KİMİ İŞARET ETTİ?

ADI DENİZLİSPOR BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN GEÇEN ATİLLA KİMİ İŞARET ETTİ?
Denizlispor yarın (16 Haziran Çarşamba) kongreye gidiyor. Başkan adaylığı için son günlerde ismi çok konuşulan Taner Atilla, Denizli Metropol’e açıklamada bulundu. Atilla, bakın Başkan adaylığı için kimi işaret etti.

ÖZEL HABER
Denizlispor gelecek yıl Spor Toto 1. Ligde mücadele edecek. Yeniden Süper Lige dönme mücadelesi verecek olan Denizlispor, yeni başkanını arıyor. Normal şartlarda 4 Haziran tarihinde yapılması beklenen Denizlispor Genel Kurulu, çoğunluk sağlanamayınca 16 Haziran tarihine ertelendi. Kongre saat 17.00’de Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu'nda yapılacak.


YASİN CİNKAYA ADAY DEĞİL
Kongre öncesi spor kulisleri hareketli. Adı Başkan adayları içinde geçen Yasin Cinkaya’nın adaylığı düşünmediği öğrenildi. Son günlerde ise daha önce Denizlispor’da birçok kez yönetim kurullarında çeşitli görevlerde bulunan Taner Atilla’nın ismi dillendirilmeye başlandı.

ADI ADAYLIK İÇİN GEÇEN ATİLLA BİR BAŞKA İSMİ İŞARET ETTİ
Denizli Metropol Taner Atilla’ya ulaştı. Atilla, Metropol’e yaptığı özel açıklamada başkan adaylığı ile ilgili net bir bilgi vermezken, bir başka ismi işaret etti. Atilla “Kamuoyunda Başkan adayı olmam konusunda söylemler var. Sayın Mustafa Üstek’te Başkan adayı olmam konusunda ısrarcı davranıyor. Ancak benim bu konuda tavrım net. Bende Mustafa Üstek ismi üzerinde ısrarcıyım. Sayın Üstek dururken benim başkan adayı olmam, Başkanlık yapmam doğru değil. Kendisinin daha önce bu kulübe yaptığı hizmetler ortada. Kendisi başkan adayı olmasa bile oğlu Muhammet Üstek Başkan adayı olmalı. Bence etik olan budur. Üstek’in başkanlığında kendisi ile birlikte görev yapmaya hazırım” diye konuştu.

DENİZLİ KENT KURMAYLARININ GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR
Öte yandan Denizli kent kurmaylarının yarın yapılacak kongre öncesi görüşmeler yaptığı, herkes tarafından kabul görecek bir isim üzerinde birleşerek, Denizlispor Kulübü’nü kongreye birlik beraberlik içinde tek bir isim ve yönetim kurulu ile götürmek istediği gelen bilgiler arasında.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon