ACIPAYAM

ACIPAYAM’DA “DÜNYA SIFIR ATIK GÜNÜ YARIŞMASI”

ACIPAYAM’DA “DÜNYA SIFIR ATIK GÜNÜ YARIŞMASI”

Acıpayam Belediyesi’nce ‘Dünya Sıfır Atık Günü’ dolayısıyla düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.


30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü, Acıpayam Belediyesi tarafından da kutlandı. Acıpayam Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü nedeniyle genelinde resim ve kompozisyon yarışması düzenlendi.

Yarışmaya 300’e aşkın resim ve kompozisyon dalında eser başvuru yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından resim ve kompozisyon dallarında toplanan komisyon, ilk üçe giren eserleri belirledi. Anaokulu ve ilkokul kategorisinde resim, ortaokul ve lise kategorisinde kompozisyonda dereceye giren öğrencilerin ödülleri, Acıpayam Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törenle takdim edildi.

Ödül törenine; Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi, Acıpayam Belediyesi Çevre Mühendisi Eylül Merve Günay, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Yarışmada dereceye giren resim dalında 6, kompozisyonda dalında da 6 öğrenciye ödülleri, törene katılan protokol tarafından takdim edildi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon