YAŞAM-GÜNCEL

800 YILLIK TARİHİ KÖPRÜDE EVLENME TEKLİFİ

800 YILLIK TARİHİ KÖPRÜDE EVLENME TEKLİFİ
Denizlili Vergi Uzmanı Serkan Çoban, kız arkadaşı Halime Arslan’a Çal İlçesi’ndeki 800 yıllık tarihi Hançalar Köprüsü üzerinde sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Böylece 8 asırlık Hançalar Köprüsü, muhteşem bir evlilik teklifine tanıklık etti.

Denizli’nin Çal İlçesi’nde bulunan tarihi Hançalar Köprüsü, genç aşıkların mutluluğunu şahitlik etti. Denizli’nin tanınan simalarından Vergi Uzmanı Serkan Çoban, önceki gün Kız Arkadaşı Halime Arslan’a unutamayacağı bir evlilik teklifinde bulundu.


Tarihi köprü üzerinde kız arkadaşı Arslan’ın önünde diz çökerek evlenme teklifinde bulunan Çoban, evlilik yolundaki ilk adımını atmış oldu. Sürpriz karşısında şaşkına dönen Arslan, sevgilisinin teklifini kabul ederek “evet” cevabını verdi. Arslan ve Çoban çiftinin mutluluklarına yakın çevresi de ortak oldu.



Vergi Uzmanı Serkan Çoban, adliyede katiplik yapan Halime Arslan’a aşık oldu. Çoban yaklaşık 1 yıldır arkadaşlık ettiği Arslan’a arkadaşları ile birlikte sürpriz bir evlilik teklifi hazırlığı yaptı. Çal İlçesi’ndeki tarihi Hançalar Köprüsü yakınlarında piknik yapma bahanesiyle buluşan Serkan Çoban ve Halime Arslan, daha sonra hazırlanan sürprizle evlilik yolunda ilk adımı atmış oldu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon