EKONOMİ

03.45’E İSTANBUL UÇAĞI KOYMAK DENİZLİ İŞ DÜNYASIYLA ALAY ETMEKTİR

03.45’E İSTANBUL UÇAĞI KOYMAK DENİZLİ İŞ DÜNYASIYLA ALAY ETMEKTİR
THY’nin yakın zamanda uygulamaya aldığı saat 03.45 Denizli - İstanbul uçuş saatini Metropol Gündemi programında değerlendiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca “Gece 03:45 Denizli- İstanbul seferi Denizli iş dünyasıyla  alay etmektir. Bu saat kabul edilemez” diye konuştu.

ÖZEL HABER
CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Metropol Gündemi programında Denizli İstanbul uçuşlarına eklenen gece 03:45 saatli sefer sayısına ilişkin açıklamalarda bulundu.

GÜLİZAR BİÇER KARACA'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Karaca “03.45’te uçağa binen bir vatandaş 04.45’de İstanbul’a inecek. İndiğinde eve gidemeyecek, otele gidemeyecek, alışveriş veya bağlantı kuracağı yere gidemeyecek. Bu şu demektir biz İstanbul uçuşlarını kaldırıyoruz. Uçmayın demek bu. Uçak seferlerini iptal edeceğiz. Burayı da kapatacağız demek. Aklıma Zafer Havaalanı geliyor. Eskişehir’i kapatmaya çalıştılar. Ancak kapatamadılar. Acaba Denizli’yi kapatabilir miyiz. Ben bunu düşünmek istiyorum. Bilakis Denizli iş dünyası çok hareketli. İstanbul ve Ankara bağlantıları çok güçlü. Tam tersi iş dünyasının taleplerine uygun saatler koyulmalı. Ankara’ya uçak seferi koyulması gerekirken, 03.45’e İstanbul uçuşu koyuluyor.  Gece 03.45 Denizli- İstanbul seferi Denizli iş dünyasıyla alay etmektir. Bu saat kabul edilemez” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon