Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

459 Yazı

(EKOPOLİTİK) CHP LİDERİ; İKTİDAR VAATLERİNİ HAYATA GEÇİREN İKİ KADIN BAŞKANI İÇİN DENİZLİ’DE!

**KEMAL KILIÇDAROĞLU DENİZLİ’YE; CHP’Lİ KADIN BELEDİYE BAŞKANLARI DOĞAN VE ÇELİK’İN İDDİALI, ÖNEMLİ VE AYNI ZAMANDA “KENDİ İKTİDAR VAATLERİNE DE” DOKUNAN PROJELERİ İÇİN GELİYOR…

**BU BELEDİYE SINIRLARINDA ÇİFTÇİYE ÜCRETSİZ ELEKTRİK VERİLİYOR… BU BELEDİYE SINIRLARINDA HİÇBİR ÇOCUK ARTIK YATAĞA AÇ GİRMİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP’li 2 kadın başkan için 12 Ocak Perşembe günü Denizli’ye geliyor. CHP Lideri Kılıçdaroğlu Denizli’nin Merkezefendi ve Bozkurt ilçelerinde birbirinden önemli ve iddialı projeleri hayata geçiren Kadın Belediye Başkanları Şeniz Doğan ve Birsen Çelik’in konuğu olacak. Ve Başkanlar ile buluşarak bligi alacak. Ayrıca bu önemli projelerin Türkiye’ye tanıtımını gerçekleştirecek.



Kemal Kılıçdaroğlu “İktidara geldiklerinde Türkiye'nin birçok noktasına güneş santrali kurup çiftçiye elektriği ücretsiz verecekleri ve yine Türkiye'de hiçbir çocuğun geceleri karnı aç bir şekilde yatağa girmeyeceği” şeklindeki vaatlerini daha şimdiden hayata geçiren Denizli’nin Bozkurt ve Merkezefendi Belediyelerinin CHP’li Kadın Başkanları Birsen Çelik ve Şeniz Doğan’ı ilçelerinde ziyaret ederek hayata geçirdikleri birbirinden önemli projeleri tanıtacak. Ve bu projeleri Türkiye’ye anlatacak.



BU BELEDİYE SINIRLARINDA ÇİFTÇİYE
ÜCRETSİZ ELEKTRİK VERİLİYOR…
Evet, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu iktidar vaatlerini daha iktidar olmadan hayata geçirmeye başlayan iki Denizlili kadın başkanını kendi evlerinde ziyaret ediyor. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun 12 Ocak Perşembe günü gerçekleştireceği Denizli programı Bozkurt ilçesinde başlayacak. Kılıçdaroğlu Bozkurt’ta Bozkurt Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve tüm çiftçilerin ortak olduğu “Tarımsal Sulama Güneş Enerji Santrali'ni” ziyaret edecek, kooperatif üyesi çiftçilerle toplantı yapacak. Ve 12 Ocak bu örnek projeyi tanıtarak, santralin açılışını yapacak. Başkan Birsen Çelik öncülüğünde hayata geçirilen bu GES’te üretilen elektrik kooperatif üyesi tüm çiftçilere tarımsal sulamada kullanılmak üzere ücretsiz olarak verilecek. 



BU BELEDİYE SINIRLARINDA HİÇBİR
ÇOCUK ARTIK YATAĞA AÇ GİRMİYOR
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ardından “sosyal belediyecilik çalışmaları ile ön plana çıkan ve yine bir kadın başkan tarafından yönetilen Merkezefendi Belediyesi’ne geçecek. Ve burada “Ucuz  Halk Ekmek Projesi, 320 bin nüfuslu ilçede yeni doğan tüm bebeklere ücretsiz çocuk sütü projesi ve Kadın Emeği Kooperatifleri Projesi” ile “önce insan ve halk” diyen Başkan Şeniz Doğan’ın son olarak hayata geçirdiği “Dar gelirli ailelerin ilkokula ve ortaokula giden çocuklarına Ücretsiz Okul Yemeği Projesi’ni” yerinde inceleyecek. Klıçdaroğlu ayrıca burada CHP’li Merkezefendi Belediyesi’nin tamamladığı çok sayıda proje ve yatırımın açılışını yapacak.

Ayrıntılar, yarın bu köşede sakın kaçırmayın…
fixed-whatsapp-icon