POLİTİKA

ZEYBEKCİ KONAK KONGRESİ’NDE

ZEYBEKCİ KONAK KONGRESİ’NDE
Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İzmir’in bir süredir devam eden kongrelerine katılmaya devam ediyor. Zeybekci son olarak Konak İlçe Kongresi’ne katıldı.

Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İzmir’in bir süredir devam eden tüm ilçe kongrelerine katılıyor. Zeybekci, şimdiye kadar Gaziemir, Torbalı, Balçova, Bayraklı, Menderes, Karabağlar, Bornova, Seferihisar, Karaburun, Beydağ, Ödemiş, Tire, Çeşme, Buca, Güzelbahçe, Menemen ve Karşıyaka kongrelerine iştirak etti.



İzmir'de kongre döneminde 17 ilçeye giden Zeybekci’nin son durağı Konak İlçe Kongresi oldu. Kongre salonuna geldiğinde gerek partililer, gerekse vatandaşlar Nihat Zeybekci’ye, büyük ilgi ve sevgi gösterdi.



Zeybekci burada yaptığı konuşmada da büyük ilgi görürken, ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise “Konak 7.olağan ilçe kongremizi gerçekleştirdik. İlçe başkanımız Sait Başdaş ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde  İzmirimiz için inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon