HONAZ

YUKARIDAĞDERE SOSYAL TESİSİ’NİN TEMELİ ATILDI

YUKARIDAĞDERE SOSYAL TESİSİ’NİN TEMELİ ATILDI

Honaz Belediyesi, Yukarıdağdere Mahallesinde yapımına başlayacağı Yukarıdağdere Sosyal Tesisi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in mahallelere kazandırmayı sürdürdüğü sosyal tesislerden biri olacak olan Yukarıdağdere Sosyal Tesisi’nin temeli atıldı. Törene CHP Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çelik, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, İYİ Parti Honaz İlçe Başkanı Osman Çaybaşı, meclis üyeleri, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ”

Temel atma töreni öncesi konuşan Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Biz göreve geldiğimizden beri ilçe merkezinde ki var olan tüm imkânlardan kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın da yararlanmasını hedefledik. Bu amaçla ilçe merkezimizle birlikte beş farklı mahallemize modern kapalı pazaryerleri ve sosyal tesisler kazandırdık. Bugünde yedinci sosyal tesisimizi Yukarıdağdere Mahallemize inşa ediyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğu içindeyim. Artık vatandaşlarımız kışın yağmurdan yazın sıcaktan korunarak düğün, mevlid gibi etkinliklerini rahatlıkla yapabilecekler. Aynı zamanda mahallemizde ki halk pazarı da burada kurulacak. Yukarıdağdere’mize, Honazımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN KEPENEK’E TEŞEKKÜR

Temel atma törenine katılan CHP Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çelik’te sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunduğu için Başkan Kepenek’e teşekkür etti. CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu’da yapılacak sosyal tesisin şimdiden hayırlı olmasını dileyerek, Honazlı vatandaşların Başkan Kepenek’e sahip çıkmalarını istedi. Törende söz alan Yukarıdağdere Muhtarı Ahmet Aslan da mahallelerine böyle bir projenin kazandırılacağından dolayı Belediye Başkanı’na teşekkür etti. Konuşmaların ardından dualar edildi ve ilk harç protokol üyeleri tarafından atıldı. Törende katılımcılara ikramlar da yapıldı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon