YAŞAM-GÜNCEL

YİNE GÖNÜL VE DUA ALDILAR

YİNE GÖNÜL VE DUA ALDILAR
Denizli 20 Güncel Yaşam Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin 6.sını düzenlediği aşure hayrı Akkonak Parkı’nda yapıldı.10 bin kişiye yakın vatandaş kazanlar dolusu aşure hayrına katılım sağladı.

Denizli 20 güncel Yaşam Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin aşure hayrına Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale belediye başkanı Avni Örki, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.



Denizli 20 Güncel Yaşam Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ve Denizli 20 Güncel Yaşam Grubu yöneticisi  Ahmet Kavcar  "Her yıl olduğu gibi bu senede 6.sını yaptığımız aşure hayrımızı Akkonak Parkı’nda vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirdik. Allah nasip ettikçe bu geleneği her yıl olduğu gibi devam ettireceğiz" dedi.



Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci ise "Denizli 20 Güncel Yaşam Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin içinde bulunduğumuz Muharrem ayının güzelliğiyle bizde bu aşure hayrına icabet ettik. Böyle güzel hayra vesile olan Dernek Başkanı Ahmet Kavcar ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.



Pamukkale belediye başkanı Avni Örki ise "İçinde bulunduğumuz mübarek Muharrem ayında aynı zamanda geleneksel aşure ayı olması sebebiyle Denizli 20 Güncel Yaşam Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlemiş olduğu hayra katıldık. Bu hayra katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun" dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon