POLİTİKA

VEKİL ÖK’TEN AK PARTİ’NİN 21. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

VEKİL ÖK’TEN AK PARTİ’NİN 21. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI
AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün ÖK’ün AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümünde bir mesaj yayımladı… AK Parti’nin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Kurucu Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde “Her şey Türkiye İçin” anlayışıyla çıkılan yolculukta sayısız hizmet ve yeniliklere imza attığını belirten Nilgün Ök, AK Parti’nin 21. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Nilgün Ök, yıl dönümü mesajında “14 Ağustos 2001'de çıkılan AK yürüyüş, Türkiye’nin içinde bulunduğu zor durumlara karşı bir çözüm yolu olmuş ve Türk siyasi tarihinin seyrini değiştirmiştir. Kuruluşundan 15 ay gibi kısa bir sürede gücünü aziz milletimizden alarak tek başına iktidar olan AK Parti, milletimiz tarafından bir umut olarak görüldüğü gibi tüm dünyanın da umudu olduğunu ispatlamış bir partidir. Partimiz; vatandaşımızın emrinde, milletimize hizmet yolunda 21. yılını aynı inanç ve kararlılıkla huzur ve güvenin adresi olarak yoluna devam etmektedir” sözlerine yer verdi.

“AK PARTİ’NİN DAVASI MİLLETİN DAVASIDIR”
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun davasını, davası olarak gören milletin AK Parti’ye olan desteğinin 21 yıldır katlanarak devam ettiğini belirten ÖK, “AK Parti teşkilatının inanmış kadroları olarak Türkiye’yi her alanda çağ atlatacak çalışmaları hayata geçirmeye eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma, spordan sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda hizmetlerimizi köy köy, belde belde, şehir şehir milletimize ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

“2023’TE DE BU BİRLİK VE ENERJİYLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
Nilgün Ök sözlerine “Dün olduğu gibi bugün de “Hepimiz bu davanın sahibiyiz.” diyorsak genci yaşlısı, kadını erkeği ile milletimizin 21 yıldır bize olan inancı ve güvenindendir. Bizim söyleyecek daha çok sözümüz var, Türkiye’nin yarınları için 2023’te de bu birlik ve enerjiyle milletimize hizmet yolunda tüm gayretimizle milletimizin yanında olmaya, bu güzel ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu ailenin bir ferdi olarak daha nice yılları da birlikte karşılayacağız” diye devam etti.

“MİLLETİMİZE HİZMET YOLUNDA 21 YIL”
AK Parti’nin kuruluşundan bugüne tarihe destansı başarı öyküleri bıraktığını ifade eden ÖK, “Bu ailenin bir ferdi olmamı sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletimize saygı ve teşekkürlerimi sunuyor, AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin tüm değerli mensuplarının 21. yıl dönümünü kutluyorum.” dedi. Vekil Ök mesajında son olarak “Birlikte yol yürüdüğümüz bugün aramızda olmayan, ahirete göç etmiş dava arkadaşlarımı rahmetle anıyor,  partimizin 21. kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Nice AK yıllara…” ifadelerine yer verdi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon