POLİTİKA

ÜNAL; “GÖNÜLLERE GİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

ÜNAL; “GÖNÜLLERE GİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Çal ve Bekilli ilçeleri’nde vatandaşlarla buluşan Milliyetçi Hareketçi Partisi Denizli Milletvekili Adayı Ferudun Ünal, “Gönüllere girmek için çalışıyoruz” dedi.


Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Ferudun Ünal, seçim çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor. İlçe ilçe, mahalle mahalle esnaf ve vatandaşlarla sık sık buluşan Ünal, Çal ve Bekilli İlçesi’nde esnaf ile vatandaşlarla görüştü. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan ise Vekil Adayı Ünal'ı Çal ve Bekilli halkı bağrına bastı.

“RAKİBİZ FAKAT DÜŞMAN DEĞİLİZ”
Bekilli İlçesi'nde esnaflarla bir araya gelen Ünal,Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Oğuz Damlı'nın kahvehane işletmesinde ilçe başkanıyla sohbet etti. Sohbet esnasında CHP'li İlçe Başkanı, Ünal'a “Hoşgeldin ilçemize Ferudun Abi... Başarılar diliyorum. Rakip olabiliriz ama kesinlikle düşman değiliz” dedi. Ünal ise “Gezdiğimiz ilçelerdeki Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerim şahsıma ilgi gösteriyorlar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve liderimiz Devlet Bahçeli'nin hedefleri bizim kırmızı çizgimizdir. Bizim seçimler için düşüncemiz Türkiye Cumhuriyeti devletinin bekasını düşünen her insanımız bizim kardeşimizdir. Bizler sağcı veya solcu olarak ötekileştirme yapmak için değil Gönüllere girmek için çalışıyoruz” diye konuştu. Öte yandan,Bekilli İlçesi’nde Ünal'ın CHP İlçe Başkanı Oğuz Damlı ile sıcak ve samimi görüşmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon