EKONOMİ

“UMARIM BDDK’NIN FAİZ KARARI GEÇİCİDİR”

“UMARIM BDDK’NIN FAİZ KARARI GEÇİCİDİR”

BDDK'nın ticari kredilere yönelik yeni kararını ASIES İnternational Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Okan Oğuz, Metropol’e özel değerlendirdi. Oğuz, kararın ithalat ve ihracatçı firmaları derinden etkilediğini belirterek “Umarım bu karar geçicidir” dedi.

 

ÖZEL ROPÖRTAJ

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) ticari kredilere yönelik yeni bir düzenleme açıklamasının iş dünyasında yankıları sürüyor. BDDK'nın ticari kredilere yönelik yeni kararını ASIES İnternational Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Okan Oğuz, Metropol’e özel değerlendirdi.

AÇIKLAMAYI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Oğuz “BDDK’nın kararının geçici olmasını ümit ediyoruz. Çünkü Serbest piyasa ekonomisinde bu tür kararlar dış piyasalardaki iş yapan firmalarımızı çok olumsuz etkiliyor. Bu kararlar özellikle ithalat ve ihracatçı şirketleri çok önemli derecede etkiliyor. Biz ihracatçı bir ülkeyiz ama ithalata dayalı bir ihracat şeklimiz var. Denizli’de bu karardan etkilenecek çok fazla firma yok. Büyük çaplı firmalarımız var ama parmakla sayılacak kadar az. Umarım bu karar geçici olur diye düşünüyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon