EKONOMİ

TÜRKİYE VE 7 ÜLKENİN İŞ İNSANLARI GESİFED-BESİAD İŞ ZİRVESİNDE BULUŞACAK

TÜRKİYE VE 7 ÜLKENİN İŞ İNSANLARI GESİFED-BESİAD İŞ ZİRVESİNDE BULUŞACAK
GESİFED ile BESİAD ortaklığında bu yıl 9’uncusu düzenlenecek GESİFED-BESİAD İş İnsanları Zirvesi, 27-29 Ekim tarihleri arasında Bodrum’da gerçekleştirilecek. GESİFED Başkanı Oktay Mersin “Zirvede iş insanları birbiriyle tanışacak ve iş görüşmeleri yapacak, Türkiye’nin dört bir tarafından ve 7 ülkeden katılımla… Bölgenin bundan yararlanmasını istiyorum ve iş insanlarımızı zirveye davet ediyorum” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ
Pandemi öncesinde BESİAD tarafından her yıl Bodrum’da düzenli olarak gerçekleştirilen iş insanları zirvesi, bu yıl GESİFED-BESİAD ortaklığında gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bodrum’da düzenlenecek 9. GESİFED-BESİAD İş İnsanları Zirvesi, 27-29 Ekim tarihleri arasında Xanadu Otel’de gerçekleştirilecek. TR32 bölgesi olarak bilinen Aydın, Muğla ve Denizli illerindeki iş insanlarının ulusal ve uluslararası yatırımcılar ile bir araya geleceği zirve, yüz yüze görüşmeler,  paneller, gala ve Mavi Tur gibi etkinliklere ev sahipliği yapacak.

GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin Metropol TV’ye yaptığı açıklamada “Zirvemize Türkiye’nin önemli iş insanları katılacak. Çevre ve iklim krizi, girişimcilik ve dijital markalaşma paneli yapılacak. Belki de en önemlisi katılımcıların buradaki en önemli kazancı, çok ciddi anlamda bir network elde edecek olmaları. Kendi pazarları dışına açılma imkânı elde ederek, ulusal anlamda Muğla, Denizli ve Aydın, uluslararası anlamda ise Romanya, Kosova, Ukrayna, Azerbaycan ve Moldova ile yeni anlaşmaları yapma imkânı yakalayacaklar.  İş insanları birbiriyle tanışacak ve iş görüşmeleri yapacak, Türkiye’nin dört bir tarafından ve 7 ülkeden katılımla… Bölgenin bundan yararlanmasını istiyorum ve iş insanlarımızı zirveye davet ediyorum” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon