POLİTİKA

TURGUT DEVECİOĞLU HONAZ’DA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU… İŞTE ADAY OLDUĞU PARTİ….

TURGUT DEVECİOĞLU HONAZ’DA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU… İŞTE ADAY OLDUĞU PARTİ….
Honaz’da AK Parti’den aday gösterilmeyen Turgut Devecioğlu, Honaz Belediye Başkan Adayı oldu, işte aday gösterildiği parti…

Honaz’da önceki dönem Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Büyük Birlik Partisi’nin Belediye Başkan Adayı oldu. Devecioğlu, partisinin başkan adaylığını ittifak ortağı MHP’ye bırakmasıyla birlikte sosyal medyadan yaptığı açıklamada kesin aday olduğunu belirtmiş ve iki siyasi parti ile görüşme halinde olduğunu; en kötü ihtimalle ise bağımsız aday olacağını duyurmuştu...

Devecioğlu’nun işaret ettiği iki partiden biri olan Büyük Birlik Partisi ile yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı. BBP İl Başkanı İsmail Karateke ile birlikte Ankara’ya giden ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi makamında ziyaret eden Devecioğlu’nun BBP adayı olduğu ziyaret sonunda resmen açıklandı.



BBP İl Başkanı İsmail Karateke sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Büyük Birlik Partisi Honaz belediye başkan adayımız Turgut Devecioğlu olmuştur” ifadesini kullandı.

Devecioğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Hasret sona eriyor. İlk günkü aşkla ve heyecanla önce Honaz diyerek yeniden yollara düştük. Gönüllerde kurduğumuz Büyük Birliği şimdi de sandıkta sağlayalım. Vakit, hep birlikte Honaz’ı yeniden hak ettiği hizmetlerle buluşturma vakti. Haydi Bismillah” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon