EKONOMİ

TÜRES ÜYELERİ SEKTÖRÜN GELECEĞİ İÇİN TOPLANDI

TÜRES ÜYELERİ SEKTÖRÜN GELECEĞİ İÇİN TOPLANDI
Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Denizli Şubesi Yönetim Kurulu, üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda sektörün sıkıntıları ve gelecek ilgili planlamalar konuşuldu.

Kısa adı TÜRES olan Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Denizli Şubesi Yönetim Kurulu, üyeleri ile kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Beyaz İnci Düğün Salonu’ndaki etkinliğe Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül, üyeler ve basın mensupları katıldı.

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Engin Çoban ve Yönetim Kurulu Üyeleri basına açık toplantıda güncel piyasa değerlendirmesi, sektörel değerlendirmeler ve sektörün geleceği, “dernek olarak hep birlikte neler yapabiliriz?” gibi konuları görüştü.



Başkan Engin Çoban Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada, dernek olarak pandemi nedeniyle uzun zamandır bir araya gelemediklerini belirterek “Artık daha sık buluşacağız. Umarım bir daha böyle sıkıntılı günler yaşamayız. Sektörde artan gıda fiyatları ile ilgili sıkıntılarımız var. En büyük problemimiz personel sıkıntısı. Pandemi döneminde sektörü bırakan birçok arkadaşımız oldu. Bu konuda çalışmalar yapacağız” diye konuştu.  

TÜRES DENİZLİ ŞUBE BAŞKANI ENGİN ÇOBAN'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon