SPOR

TRANSFERLER TAMAM. MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET LİGE HAZIR

TRANSFERLER TAMAM. MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET LİGE HAZIR
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te transfer çalışmaları tamamlandı. Yeşil-siyahlılar iç transferde 4 oyuncuyla yola devam ederken, dış transferde ise 9 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Denizli temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket transferi bitirdi.

Bu sezon ligde hedefini en az play-off olarak belirleyen ve gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmek isteyen yeşil-siyahlılarda iç ve dış transfer çalışmaları tamamlandı.

Geçen sezondan 4 isimle yola devam kararı alındı. Berke Aygündüz, İsmail Karabilen, Vrenz Bleijembergh ve Muhaymin Mustafa önümüzdeki sezonda yeşil-siyahlı forma için ter dökecek.

Dış transferde hareketli günler geçiren Merkezefendi; geçtiğimiz sezon Manisa BŞB. Forması giyen eski oyuncusu Ayberk Olmaz ile Bahçeşehir Koleji formasını terleten Arca Tülüoğlu ile yeniden anlaştı.

Yeşil-siyahlılar ayrıca son iki sezondur VTB Ligi ekibi Parma için ter döken ABD’li oyun kurucu IsaiahReese ile Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezon Cholet formasıyla boy gösteren ve sayı kralı olan CraigRandallII’yi transfer ederek dikkatleri üzerine çekti.

Geçen sezon Adriyatik Ligi’nde Borac forması giyen Ja'Von Franklin ve son olarak Yunanistan'ın Kolossos takımında forma giyen Kanadalı Uzun Forvet Simi Shittu ile pota altını güçlendirdi.

Bunun yanı sıra geçen yıl NCAA’de Georgia Bulldogs formasıyla 13.1 sayı, 2.8 ribaund ortalamaları tutturan 23 yaşındaki oyun kurucu Noah Thomasson yeşil-siyahlı renkler için gelecek sezon savaşacak.

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Konyaspor’da forma giyen 21 yaşındaki genç oyuncu Said Emre Yosmaoğlu ve Türkiye Basketbol 2’nci Ligi takımlarından High Touch’da forma giyen 20 yaşındaki Ata Engin ile de sözleşme imzaladı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon