EKONOMİ

TOGG’UN TEST ARAÇLARI HACI ŞERİF’TE

TOGG’UN TEST ARAÇLARI HACI ŞERİF’TE
Ege Bölgesi ve Denizli’de ilk olarak Hacı Şerif Şekerlemelerinde hizmet veren TOGG’un ilk şarj istasyonunun bugün Gemlik’ten misafirleri vardı.  TOGG’un üç modeli hem şarj oldu, hem sergilendi. Hacı Şerif Şekerlemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Helvacı, Metropol TV’ye açıklamalarda bulundu…

Türkiye’nin yüz akı yerli otomobili TOGG’nin ilk şarj cihazı Ege Bölgesi ve Denizli’de ilk olarak Hacı Şerif Şekerlemelerine kuruldu. TOGG’un ilk şarj istasyonunun bugün Gemlik’ten misafirleri vardı.  TOGG’un üç modeli hem şarj oldu, hem sergilendi.



Hacı Şerif Şekerlemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Helvacı, Metropol TV’ye açıklamalarda bulundu… Helvacı “Gemlik’ten TOGG’un test araçları geldi. İstasyonumuzu da test ettiler.  TOGG’un Üç modeli de burada sergilendi. Vatandaşlar gelip baktı, ilgi yoğun oldu. Bizde kendilerini çok iyi ağırladık. 180 KW’lık en büyük şarj istasyonu Hacı Şerif’te. 15 dakika içinde araçlar şarj oluyor. Gelecek burada. Güneş enerjisinden aldığımız elektriği araçlara şarj olarak veriyoruz. Hem de burada ağızları tatlanıyor, hem de araçlarını şarj edip uğurluyoruz”  dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon