EKONOMİ

TEKSTİL DENİZLİ’DEN GİDEBİLİR

TEKSTİL DENİZLİ’DEN GİDEBİLİR
Denizlili İş İnsanı ASIES İnternational Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Okan Oğuz, Denizli Metropol’de Metropol Gündemi programında Denizli iş dünyasının en önemli problemini ve çözümünü açıkladı.

ÖZEL HABER
Denizli Metropol’de Metropol Gündemi programına katılan Denizlili İş İnsanı ASIES İnternational Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Okan Oğuz, son ekonomi gelişmeler ile ilgili yorumlarda bulunurken, Denizli iş dünyasının son dönem  yaşadığı en büyük problemi de açıkladı.

OKAN OĞUZ'UN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Okan Oğuz’a göre Denizli iş dünyasının en önemli problemi markalaşamamak. Oğuz “Denizli iş dünyası markalaşmak zorunda. Tekstil bitiyor mu acaba? diye zaman zaman sorulur.  Tekstil bitmez. Tekstil insan yaşadığı sürece hep var olacaktır. İnsan giyinecek, perdesi olacak. Tekstil şekil değiştirebilir. Tasarımlar değişir, kumaşların özellikleri değişir, ama kumaş kavramı bitemez. Tekstil de bitmez, yer değiştirebilir. Tekstil Denizli’den gidebilir. Başka bir şehre ya da ülkeye gidebilir. Biz burada bunun içinde olmak istiyorsak, biz Laodikya’dan bu yana 2 bin yıllık geçmişimizin hala değer ifade etmesini istiyor ve gelecek nesillerin de bu işi yapmasını istiyorsak, markalaşmak zorundayız” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon