POLİTİKA

‘‘TAVAS AK PARTİ İLE YENİDEN PARLAYACAK’’

‘‘TAVAS AK PARTİ İLE YENİDEN PARLAYACAK’’
AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Tavas’ın Nikfer Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. Başkan Subaşıoğlu, ‘‘Tavas bizim memleketimiz. Bu güzel ilçemiz AK Parti ile yeniden parlayacak’’ dedi.


 
AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli’nin ilçelerini ve mahallelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Bu çerçevede Başkan Subaşıoğlu, Tavas ilçesine bağlı Nikfer Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Subaşıoğlu’na il yönetim kurulu üyeleri ve Tavas İlçe Başkanı Yusuf Otaklı ile ilçe teşkilatı eşlik etti.



Pazaryerini ziyaret etti





Ziyaret kapsamında mahallede kurulan pazar yerini gezen Subaşıoğlu, esnafa hayırlı işler dileyip, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. AK Parti İl Başkanı Subaşıoğlu, "Denizlimizin bütün ilçelerinde vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bugün de Nikfer Mahallesi'ndeyiz. Hemşehrilerimizle buluşarak onların görüşlerini dinledik. AK Parti olarak her zaman milletimizin yanındayız. Milletimizin taleplerini önemsiyoruz" dedi.



‘‘Çalışmalarımıza daha da azimle devam edeceğiz’’

Subaşıoğlu, mahalle sakinleriyle kıraathanelerde de bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşların gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten memnuniyet duyduğunu ifade eden Subaşıoğlu, "Hemşehrilerimizin samimi karşılamaları bizleri mutlu etti. Onların desteğiyle çalışmalarımıza daha da azimle devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. ‘‘Denizli’nin her köşesinde olmaya devam edeceğiz’’ AK Parti'nin saha çalışmalarının süreceğini belirten Subaşıoğlu, "Denizli'mizin her köşesinde vatandaşlarımızla buluşmaya, onların sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü bir Türkiye için çalışmayı sürdüreceğiz’’ şeklinde konuştu
TUNAHAN ALPEREN KACAR

TUNAHAN ALPEREN KACAR

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon