EĞİTİM

TAŞ "230 KONTENJANLI OKULUMUZA 1250 BAŞVURU VAR"

TAŞ "230 KONTENJANLI OKULUMUZA 1250 BAŞVURU VAR"

Kısa adı DOSTEK olan Özel Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Kurucusu ve Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, okul olarak son geldikleri noktayı denizli metropol’e anlattı. Taş, okula inanılmaz bir rağbet olduğunu belirtirken, “Sevinçliyiz. Denizli adına çok önemli bir yatırım. Türkiye ve Denizli’ye örnek olacak bir okul haline iki yıl içinde geldik. Bu yüzden çok mutluyuz” dedi.

Özel Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji, henüz iki yıl önce kurulmasına rağmen şimdilerde Denizli’nin en çok tercih edilen okullarından biri haline geldi. Özel Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Kurucusu ve Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, okul olarak son geldikleri noktayı denizli metropol’e anlattı.

 

“HAYAL ETTİĞİMİZ NOKTAYA GELDİK”

Taş “Şu anda biz hayal ettiğimiz noktaya geldik. Hayalimiz şuydu. Meslek liselerine aileler rağbet göstersin. Yüksek puanlı öğrenciler gelsin. Böylece makinacı, elektrikçi, otomasyoncu,  tekstilin her türlü bölümü için öğrenci yetiştirelim diye. Şükür o günlere geldik” dedi.

 

“AİLELER ÖZELLİKLE DOSTEK KOLEJİ’TERCİH EDİYOR”

Ailelerin okula büyük ilgi gösterdiğini ve herkesin çocuğunu DOSTEK Koleji’ne yazdırmak istediğini kaydeden Ahmet Taş, ilginin nedenlerini de açıklayarak “Üçüncü yılımızda olmamıza rağmen 1250 civarı ön kayıt var. Bizim alacağımız 230 öğrenci var. Aileler çocuklarını okullarımıza yerleştirmek istiyorlar. Tabi ailelerin bizi tercih etmek istemelerinin nedeni okulumuzun güvenli olması, okul saatlerinde çocukların okul dışına çıkmamaları, yemek ve servisin ücretsiz olması” diye konuştu.

 

“TÜRKİYE VE DENİZLİ’YE ÖRNEK OLDUK”

Daha çok öğrenci almak istediklerini, ancak fiziki şartların buna el vermediğine dikkat çeken Taş “Okulumuzda kalite inanılmaz derecede arttı. Fiziki şartlarımız yeterli olsa çok daha fazla öğrenci almak isterdik. Maalesef alamıyoruz. Sevinçliyiz. Denizli adına çok önemli bir yatırım. Türkiye ve Denizli’ye örnek olacak bir okul haline iki yıl içinde geldik. Bu yüzden çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.  

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon