EKONOMİ

SUBAŞIOĞLU OTOMOTİV NEW HOLLAND 3S PLAZA DENİZLİ’DE AÇILDI

SUBAŞIOĞLU OTOMOTİV NEW HOLLAND 3S PLAZA DENİZLİ’DE AÇILDI
Türkiye otomotiv sektörünün halen faaliyetteki en köklü üreticisi TürkTraktör, çiftçilerin tüm ihtiyaçlarına yanıt verdiği 3S plaza yatırımlarına devam ediyor. Bayi ağını dönüştüren TürkTraktör, 3S plazalarının en yenisini Denizli’de açtı. Subaşıoğlu Otomotiv New Holland 3S Plaza açılışına, ilçe protokolü, TürkTraktör Şirket Lideri Matthieu Séjourné başta olmak üzere, şirket ve bayi yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. 



HABER MERKEZİ
Subaşıoğlu Otomotiv New Holland 3S Plaza açılışına Tavas Kaymakamı İsmail Demir, Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, TürkTraktör Şirket Lideri Matthieu Séjourné, Subaşıoğlu Ailesi, TürkTraktör bayi yöneticileri, üreticiler ve çiftçiler ile davetliler katıldı.





SUBAŞI “ÇİFTÇİLERİMİZE DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Açılış töreninde ilk sözü alan Subaşıoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Davut Subaşı “1972 yılından bu yana aile olarak tarım sektörünün içindeyiz. 1987 yılından beri ise New Holland ile birlikte yürüyoruz. Bugün açılışını yaptığımız plaza ile modern değişimimizle çiftçilerimize değer katmaya devam edeceğiz. Tarım sektörünün geleceğine hizmet etmek için yarın yine buradayız. Plazamız bölgemiz için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 



SÉJOURNÉ “YARINLARA DAHA İYİ BİR MİRAS BIRAKMA
YOLUNDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ”

Ardından konuşan TürkTraktör Şirket Lideri Matthieu Séjourné, TürkTraktör’ün 70. yaşını kutlarken New Holland markasıyla 17 yıldır pazar liderliğini aralıksız sürdürdüğünü belirtti. Séjourné “Elde ettiğimiz başarılarda çiftçilerimizle kurduğumuz sağlam ilişkiler ve geniş bayi ağımızın payı çok büyük. Bu doğrultuda biz de üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yapmak için gayret ediyoruz. ‘TürkTraktör Geleceğe Hazırlar’ amacımızla 3S plaza ağımızı geliştirerek yarınlara daha iyi bir miras bırakma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Subaşıoğlu Otomotiv New Holland 3S Plaza ile Denizli ve çevresinde faaliyet gösteren çiftçilerimizin her ihtiyacında yanında olmaya devam edeceğiz. Subaşı ailesi başta olmak üzere, bu dönüşümde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tesisimizin çiftçilerimize ve bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



TATIK “İLK TRAKTÖRÜMÜZÜ SUBAŞIOĞLU OTOMOTİV’DEN ALMIŞTIK”
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık ise “Bugün çok heyecanlıyım. Bu tesisin açılması bölgemiz için ilçemiz için çok önemli. İlk traktörümüzü aile olarak 1990 yılında Subaşıoğlu Otomotiv’den almıştık. Babam hala kullanıyor. Sektör beni yakından tanır.  Tesis tarım sektörümüz için çok kıymetli bir tesis. Çiftçilerimize en iyi şekilde hizmet edeceğine eminim. Turizm yolunda olması da çok önemli. başta Subaşı Ailesi olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



DEMİR ”EN FAZLA ALKIŞI HAK EDEN SUBAŞI AİLESİ”
Törende son sözü alan Tavas Kaymakamı İsmail Demir ise “Tavas’ta şimdiye kadar birçok açılışa katıldım. Benim için en anlamlı açılışlardan biri. Tesis Tavas’ın tarım  potansiyeline büyük değer katacak. Bugün aslında en fazla alkışı hak eden Subaşı Ailesi. Böylesine önemli bir tesisi Tavas İlçemize kazandırdıkları için Subaşı Ailesi’ni kutluyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.



KURDELE KESİLDİ, KATILIMCILAR PLAZAYI GEZDİ
Metropol TV açılış töreninde Metropol LED Ekran ve Metropol Prodüksiyon Ekibiyle hizmet ve destek verirken, konuşmaların ardından Tavas Kaymakamı İsmail Demir, Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, TürkTraktör Şirket Lideri Matthieu Séjourné, Subaşıoğlu Ailesi, TürkTraktör bayi yöneticileri, üreticiler ve çiftçiler hep birlikte açılış kurdelesini kesti ve daha sonra plazayı gezdi.



PLAZADA SATIŞ, SERVİS VE YEDEK PARÇA HİZMETİ VERİLİYOR
Subaşıoğlu Otomotiv New Holland 3S Plaza’da, New Holland’ın geniş ürün yelpazesi kendine yer buluyor. Denizli ve çevresindeki çiftçilerin ihtiyaçlarına yanıt verebilmek adına tesiste, New Holland’ın en güncel traktör modelleri başta olmak üzere, tarımsal ekipmanlar ve hassas tarım ürünlerinin satışı ve bu ürünlere ait yedek parça ve servis hizmetleri sunuluyor.



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon