YAŞAM-GÜNCEL

SİNPAŞ AQUACİTY DENİZLİ’DE 4. GELENEKSEL VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

SİNPAŞ AQUACİTY DENİZLİ’DE 4. GELENEKSEL VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI
Denizli’nin önemli yaşam merkezlerinden biri olan Sinpaş Aquacity Denizli’de bloklar arası geleneksel plaj voleybolu turnuvasının dördüncüsü başladı. Final maçı ve ödül töreni 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yapılacak…

Sinpaş’ın Denizli’deki yaşam merkezi Sinpaş Aquacity Denizli’de bloklar arası geleneksel voleybol turnuvasının dördüncüsü düzenleniyor. 8 takımın mücadele ettiği turnuvada takımlara beyaz, lacivert, gri, yeşil, kırmızı, taş, füme, siyah isimleri verildi. Tamamen site sakinlerinden oluşan takımlar 10 gün sürecek turnuvada kıyasıya mücadele verecek. Lig usulü mücadele sonunda 30 Ağustos tarihinde final maçı oynanacak.  İlk gün maçına site sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Sporcuların eş ve çocuklarının yanı sıra komşuları da maçı izleyenler arasındaydı.



Sinpaş Aquacity Site Yöneticisi Cemal Sarıkurt, turnuvayı geleneksel hale getirdiklerini belirterek “Bu yıl daha çok katılım var. Komşuluk ilişkileri için çok önemli bir aktivite. Bizde yönetim olarak gerekli desteği sağlıyoruz. 30 Ağustos’a kadar devam edecek. Final maçı ve ödül törenimiz olacak. Katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.



Lacivert Takım Kaptanı Harun Ökek ise “Bu etkinlik site yaşam kültürünün en güzel örneği. Umarım buradan bütün sitelere yayılır. Komşuluk ilişkilerinin gelişmesi ve insanların spor yapması adına çok önemli. Bu sitede iyi ki yaşıyoruz dediğimiz aktivitelerden bir tanesi. Buradan site yönetimi başta olmak üzere emeği geçenlere, komşularımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.



Gri Takım Kaptanı Hüseyin Utangaç ise “Komşuluk ilişkilerimizin kuvvetlenmesi adına güzel bir etkinlik. Emeği geçen site yönetimi başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Biz gri takım olarak iddialıyız. Umarım şampiyon oluruz. Ben katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon