SERİNHİSAR

SICAKTAN BUNALAN KEFE YAYLASI’NA KOŞTU

SICAKTAN BUNALAN KEFE YAYLASI’NA KOŞTU

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yenileyerek modern bir hale getirdiği Kefe Yaylası, sıcak yaz aylarında bunalanların adresi oluyor. Muhteşem doğası ve temiz havasıyla mest eden Kefe Yaylası, çadırları, karavan alanları ve günübirlik tesisleriyle yurdun dört bir tarafından gelen vatandaşlara hizmet veriyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaklaşık 2 yıl önce yenileyerek hizmete aldığı Serinhisar ilçe sınırları içerisinde bulunan Kefe Yaylası, özellikle sıcak yaz aylarında bunalanların adresi oluyor. Yayla turizminin her geçen gün ilerlediği bölgede muhteşem doğası ve temiz havasıyla şehir hayatının stresinden kurtulmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen Kefe Yaylası, günübirlik tesislerinin yanında çadırlarda ve karavan kamp alanlarında konaklamak isteyenlere ev sahipliği yapıyor.

Denizli merkeze yaklaşık 50 km uzaklıkta, 1350 metre rakımdaki Kefe Yaylası, 171 bin metrekarelik alan içerisinde hizmet veriyor. Kebap ve pide salonu, market, çay bahçesi, spor alanı, oyun alanları, 24 saat sıcak su, duş, Yörük çadırı, 300 çadır kapasiteli kamp alanı ve karavan kamp alanı bulunan yayla özellikle yaz mevsiminde kamp yapmak isteyen ya da günübirlik vakit geçirmek isteyen vatandaşların ilgi odağı oluyor. Tertemiz havasıyla şifa arayan misafirlerini de ağırlayan Kefe Yaylası, her geçen gün yayla turizminin aranan noktası haline geliyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin turizm yelpazesinin çok geniş olduğunu belirterek, bunlardan bir tanesinin de yaylalar olduğunu söyledi. Kefe Yaylası'nda konaklayan vatandaşlar sunulan imkanlar nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon