POLİTİKA

ŞENİZ DOĞAN, SEYİT TORUN’UN AÇIKLAMASI İÇİN NE DEDİ?

ŞENİZ DOĞAN, SEYİT TORUN’UN AÇIKLAMASI İÇİN NE DEDİ?

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Denizli’deki 5 CHP Belediye Başkanı ile ilgili açıklamasını nasıl değerlendirdi? Vatandaşları bundan sonra neler bekliyor? Başkan Doğan açıkladı…

ÖZEL RÖPORTAJ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Denizli’deki 5 CHP Belediye Başkanı hakkındaki düşüncelerini değerlendirdi.

 

SEYİT TORUN NE DEMİŞTİ

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Denizli’deki beş CHP’li Belediyenin ve Başkanlarının çalışmalarıyla ilgili soruya, “Denizli'de de oy oranımız çok hızlı artıyor. Bunun en önemli sebeplerinden biri de buradaki belediyelerimizin başarısı, ortaya koyduğu performans. Her türlü ötekileştirilmeye rağmen, baskıya rağmen, engellemeye rağmen onlar şikayet etmeden vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için yoğun gayret içerisindeler. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Biz bütün belediyeleri almaya talibiz ve belediyecilik bizim işimiz” dedi.

 

BAŞKAN DOĞAN’DAN ÖZEL AÇIKLAMA

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Denizli’deki 5 CHP Belediye Başkanı hakkındaki düşüncelerini değerlendiren Başkan Doğan “Seyit Bey’in Denizli’ye gelmesi bizi onure etmişti. Değerlendirmeleri için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Her belediye başkanımız kendi bölgesinde vatandaş için gecesini gündüzüne katıyor. Vatandaşımızın kalbine ve ekonomisine dokunmaya çalışıyoruz. Yapılan çalışmaların genel merkezimiz tarafından dikkate alınması, takdir ve desteği bizleri mutlu etti. Bizler çalışmalarımıza hız vererek daha çok çalışacağız” dedi.

Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon