YAŞAM-GÜNCEL

ŞEN VE IŞIK AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

ŞEN VE IŞIK AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ
Denizli sağlık camiasının önemli isimlerinden biri olan Cemal Işık’ın oğlu Ahmet Işık, İsmail Şen’in kızı Bilgenur Şen ile düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi.

Nuray - İsmail Şen çiftinin kızı Bilgenur ile Şenay – Cemal Işık çiftinin oğlu Ahmet; Deda Düğün Salonlarında gerçekleştirilen nikah töreniyle dünya evine girdi.Nikah sahipleri Şen ve Işık Aileleri, davetlileri girişte karşıladı. Davetliler ise hem ailelere hem de genç çifte mutluluklar diledi. Nikah törenine Denizli iş ve sağlık camiasının ve davetlilerin yoğun katılımı gözlerden kaçmadı.

NİKAH TÖRENİNİN GÖRÜNTÜLERİNİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Nikah törenine İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hasan Aracı, Tekden Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, başta olmak üzere, Denizli iş ve sağlık camiasının temsilcileri, sanayiciler, iş insanları, Şen ve Işık Ailelerinin eş, dost ve yakınları katıldı.



Çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken, nikah akdi şahitliklerini ise İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Tekden Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden ile gelin ve damadın yakın arkadaşları yaptı. Başkan Zolan nikahı kıydıktan sonra çifte mutluluklar diledi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon