EKONOMİ

SELİM KASAPOĞLU TOBB HEYETİYLE, ALMANYA’DAYDI

SELİM KASAPOĞLU TOBB HEYETİYLE, ALMANYA’DAYDI
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Heyeti Almanya’daydı. Heyette Denizli’yi Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu temsil ederken, heyet iki gün süren ziyaretlerde önemli temas ve görüşmelerde bulundu.  

ÖZEL HABER
Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rolf A. Königs’in davetiyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu başkanlığında oluşturulan TOBB heyeti iki günlük bir programla Almanya’daydı.



Heyette Denizli’yi, Hisarcıklıoğlu’nun davetiyle Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu temsil etti. Kasapoğlu’nun yanı sıra Kahramanmaraş’tan Hanefi Öksüz, Gaziantep’ten Adil Konukoğlu, Adana’dan Zeki Kıvanç, Kocaeli’den de Mehmet Eskiyapan da heyette bulundu.



Ziyaretin ilk gününde Mönchengladbach Tekstil Akademisi’ni ve buradaki çalışmaları inceleyen heyet, tekstildeki son gelişmeleri, tekstilin orta vadede nasıl dönüşeceğini ve bu gelişmeler sonucunda iki ülkenin nasıl birlikte hareket edebileceğini görüştü.



Ziyaretin ikinci gününde ise Frankfurt’a geçen heyet Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’ni ziyaret etti. Ayrıca Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaarslan ve Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer Başkanlığında, ticaret, ekonomi müşaviri, Merkez Bankası temsilcisi, Yatırım Ajansı temsilcileri, girişimciler, şirketlerin üst düzey yöneticileri ile Türkiye-Almanya ilişkileri değerlendirildi.



Ardından ise Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası ve Möchengladbach Futbol Kulübü Başkanı Rolf Königs Borussia-Park Stadyumu’nun terasında TOBB heyetini ağırladı. Heyet, önemli temasların ardından Ankara’ya döndü.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon