EKONOMİ

SEKTÖRDE HAREKETLİLİK VAR, FİYAT İSTİKRARI YOK

SEKTÖRDE HAREKETLİLİK VAR, FİYAT İSTİKRARI YOK
Denizli’de bahçe ve balkon mobilyaları üzerine hizmet veren İzbahçe Mobilya Şirket Ortağı Gültekin İzmirlioğlu, yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte sektörde hareketlilik yaşandığını belirtirken, hammadde fiyatlarının sürekli artmasından dolayı fiyat istikrarı sağlayamadıklarından yakındı.

ÖZEL RÖPORTAJ
İzbahçe Mobilya Şirket Ortağı Gültekin İzmirlioğlu, Metropol’e özel sektör değerlendirmesi yaptı. Bahçe ve balkon mobilyaları üzerine hizmet verdiklerini kaydeden İzmirlioğlu, sektörde hareketliliğin yaşandığını, ancak fiyat istikrarı sağlayamadıklarını söyledi. 

GÜLTEKİN İZMİRLİOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


İzmirlioğlu “Yaz sezonu geldi, ama biraz geç geldi. Havaların yağışlı olması işlerimizi etkiledi, çünkü bahçe ve balkon mobilyası olarak sezonluk iş yapıyoruz. Yine de çok şükür hareketlilik var. Özellikle bayram önü ve yaz mevsiminin gelmesiyle, yazlıkçıların sahillere gitmesi nedeniyle hareketlilik arttı. Perakende kısmında her sektörde olduğu gibi bizde de sıkıntı yaşanıyor. Fiyat istikrarı sağlayamıyoruz. Sürekli ürünlerin ve hammaddelerin fiyatları artıyor. Bu sene bu şekilde geçecek, idare ediyoruz maçı” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon