POLİTİKA

ŞEHİT ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE YALÇIN’I UNUTMADILAR

ŞEHİT ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE YALÇIN’I UNUTMADILAR
Denizli Vatan Partisi İl Örgütü ve Denizli TGB Şubesi Öğretmenler Gününde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Heyet Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın anıtına çiçekler bıraktı.

Farklı bir Öğretmenler Günü etkinliği düzenleyen Vatan Partililer 2018 yılında Merkezefendi Belediyesince yapılan “Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Yürüyüş Yolu’unda bulunan Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın anıtına çiçekler bıraktı.

Vatan Partisi İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu, “Bugün Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri Baş Öğretmenliğini kabul buyurmalarının 92’inci yıldönümü. Bugün 1981 yılından beri Öğretmenler günü olarak kutlanmaktadır. Başta şehit öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın’ın şahsında tüm şehit öğretmenlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz” dedi.

TGB Denizli İl Başkanı Ali Rıza Yığ da, “Başta başöğretmenimiz olmak üzere PKK tarafından katledilen tüm öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Şehit Öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın’ın bize açmış olduğu yol ve gösterdiği hedef aydınlanmamızda ve geleceği aydınlatmamızda baş tacımız olacaktır. Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon