SARAYKÖY

SARAYKÖY'DE HALK EKMEK SATIŞLARI BAŞLADI: İLK SATIŞLAR BAŞKANDAN

SARAYKÖY'DE HALK EKMEK SATIŞLARI BAŞLADI: İLK SATIŞLAR BAŞKANDAN
Sarayköy Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya'nın seçim vaatlerinden biri olan halk ekmek büfeleri, belirlenen noktalara yerleştirilerek satışlara başladı. Ekonomik zorlukların yaşandığı bu dönemde, yerel yönetim vatandaşların ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla harekete geçti.

Halk ekmek satışlarının 6 TL'den başladığını duyuran Başkan Konya, "Bu uygulama ile amacımız, vatandaşlarımızın ekmek ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılamalarına yardımcı olmak. Ekonomik zorlukların hepimizi etkilediği bu dönemde, yerel yönetim olarak biz de üzerimize düşeni yapmak için çalışıyoruz," dedi.

Ayrıca, Başkan Konya, halk ekmek büfelerinin yerleştirildiği noktalarda, "Halkımızın ekonomik yükünü bir nebze olsun hafifletmek için bu projeyi hayata geçirdik. Ekmek, en temel gıda maddemiz. Herkesin kolayca ulaşabilmesi, sağlıklı ve uygun fiyatla ekmek alabilmesi bizim önceliğimizdir" şeklinde konuştu.

Sarayköy halkı, bu girişimi memnuniyetle karşılayarak, ekmek ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla temin etmenin mutluluğunu yaşıyor. Öte yandan Başkan Konya halk ekmek büfelerinde satılan ekmeklerin Sarayköylü fırıncılardan tedarik edildiğini belirterek “Yerel fırıncılarımızın üretim gücüne dayanarak hem ilçemizdeki esnafa destek oluyoruz hem de vatandaşlarımızın ekmeğe daha uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlıyoruz.” dedi.

Başkan Konya, halk ekmek büfelerinin sayısını artırarak, daha fazla vatandaşa ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı: "İlerleyen süreçte, daha fazla noktada halk ekmek satışı yaparak, herkesin bu hizmetten yararlanmasını sağlayacağız. Biz, halkımız için buradayız ve onların ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışmaya devam edeceğiz."

Bu yeni uygulamanın, Sarayköylüler arasında sosyal dayanışmayı artıracağına inanan Başkan Konya, "Birlikte aşacağımız zorluklar var. Bu süreçte dayanışmamız ve birbirimize destek olmamız çok önemli" diyerek sözlerini tamamladı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon