EKONOMİ

SANAYİCİLER SEÇİM ÖNCESİ NE BEKLİYOR?

SANAYİCİLER SEÇİM ÖNCESİ NE BEKLİYOR?
Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Şeref Arpacı, 14 Mayıs’ta yapılması planlanan Genel Seçimler öncesi, seçim ekonomisiyle ilgili sanayicilerin beklentilerini Metropol TV’ye anlattı.

ÖZEL RÖPORTAJ
Sanayiciler seçim öncesi ne bekliyor? Seçim ekonomisinin nimetlerinden sanayiciler yararlanabiliyor mu? Hangi destekleri özellikle istiyorlar? İşte yanıtlar…

Başkan Arpacı “Seçimin tarihi belli oldu. Son düzlüğe girildi. Son açıklamalarla vergi affı geldi, trafik cezalarına indirim geldi. Seçim ekonomisini iliklerimize kadar yaşıyoruz. Gönül istiyor ki biz sanayicilerde yaralanalım. Bizlere çok fazla destek verilmedi. Bizimde çok fazla isteklerimiz var. Özellikle ihracatçıya özel kur meselesi var. İhracatı artıracak ve sanayiciyi memnun edecek uygulamalar yapılabilir. Enerji maliyetleri geri çekilebilir. Sigorta primlerinde destek verebilir. Kredi ve finansa daha kolay erişim sağlanabilir. Bizlerde seçim ekonomisinin nimetlerinden faydalanmak istiyoruz. Umarım seçim yaklaştıkça bizde ulaşabiliriz. Sanayici rahatlatacak adımların atılmasını bekliyoruz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon